Contera WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Maak kennis met Advisor Consulting Business Finance WordPress Theme Bekijk een fantastische update van het op Meltony WordPress gebaseerde thema genaamd Contera. Dit sjabloon is ideaal voor nieuwkomers, aangezien het binnenkomt met de Elementor-paginabuilder met slepen en neerzetten. U kunt dit thema gebruiken als uw bedrijf werkt met marketing-, bedrijfs- of managementadvies. Het WordPress-thema adviseur bedrijfsfinanciering kan bogen op zijn uitgebreide functionaliteit, dus laten we er meer over leren. Belangrijkste opties van het Advisor Consulting Business Finance WordPress-thema Het Contera-thema heeft veel te laten zien, dus wees voorbereid om er alles over te weten. Gebruik dynamische balies, getuigenissen en teamleden om het vertrouwen van uw klanten te winnen. Het thema is van meerdere pagina's, wat betekent dat er op uw website een grote verscheidenheid aan pagina's voor verschillende doeleinden zal zijn, zoals services, de startpagina of contacten. Op elke pagina kunt u dynamische objecten weergeven om de website er levend uit te laten zien. Bovendien zullen het contactformulier en de Google-kaart de communicatie met klanten veel gemakkelijker maken !. Als u eenmaal eigenaar bent van een WordPress-thema voor advisering over bedrijfsfinanciering, zult u er zeker verliefd op worden! Het proces van aanpassen en invullen van inhoud is gemakkelijk en plezierig. Een grote verscheidenheid aan visuele effecten, zoals een carrousel, geanimeerde vakken en vervolgkeuzemenu's, zijn ook beschikbaar. Responsive Design in Advisor Consulting Business Finance WordPress Theme Wat is het enige dat er echt toe doet bij het gebruik van de website? Dit is zeker het reactievermogen van de webpagina's. Onze adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering WordPress-thema is een perfect voorbeeld van een responsive ontwerp. Zorg ervoor dat uw klanten pagina's op elk type scherm kunnen vegen en zich op hun gemak voelen. Een mobielvriendelijke website staat tot uw dienst! Neem gerust contact met ons op als u problemen heeft. Ons ondersteuningsteam staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Template 115969: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Consultancy, Zakelijk, Dienstverlening
Tags:agency, business consulting, consulting services, online consulting, it consulting companies, marketing consulting, management consulting, consulting firm, consulting terms, consulting organization
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Advanced Theme Options, Performance Optimization
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Compatible With:WPML, MailChimp, Ecwid
Ontwikkeld voor:WordPress 5.5.x
Afbeeldingen:Ja
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?