American State University WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Kies het Catchy American State University WordPress-thema voor Elementor Wilt u een volwaardige website maken voor de universiteit, hogeschool of school? Met het WordPress-thema van de American State University kun je elke onderwijsinstelling promoten of je eigen online cursusportaal openen. Bovendien zijn hiervoor geen professionele vaardigheden vereist! Met ons product bouw je een site die comfortabel kan worden gebruikt door studenten, docenten, beheerders en wie dan ook. Het is aan jou om de standaardinstellingen te gebruiken of het WordPress-thema van de American State University anders aan te passen. Bovendien vind je beide opties misschien leuk, omdat dit thema is gebaseerd op de handige Elementor-paginabuilder. Het biedt gebruikers een soepele site-creatie en de verbetering ervan tijdens het slepen en neerzetten. Dus als u uw inhoud wilt bijwerken of andere wijzigingen wilt aanbrengen, haast u dan naar het Elementor-beheerderspaneel. Vergeet ook niet om de coole Jet-widgets te proberen die zorgvuldig zijn meegeleverd om u een professional te laten zijn. Het WordPress-thema van de American State University is niet alleen mooi en stijlvol, maar reageert ook. Deze functie is een must als u wilt dat uw website hetzelfde vlekkeloos presteert op schermen met diverse gadgets.

Template 110017: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema. Wil je liever via Zign ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:1
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Hogeschool, Onderwijs, Onderwijs en Boeken, Hogescholen en universiteiten
Tags:college, education, online, responsive, university, website, wordpress theme
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Advanced Theme Options, Performance Optimization
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Compatible With:WPML, MailChimp, Ecwid
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Images Included:Yes
IsFree:none
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?