Elmeria | Multifunctional Wedding Agency WordPress Theme Theme

Elmeria | Multifunctional Wedding Agency WordPress Theme Theme 110015
Thema live demo
Elmeria | Multifunctional Wedding Agency WordPress Theme

WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Waarom moet je een Elmeria WordPress-thema kiezen? Het is eenvoudig, want de multifunctionele website voor huwelijksbureau is de veiligste manier om in korte tijd meer kopers te werven. Ook is het kiezen van de website die is gebouwd met behulp van WordPress een garantie voor stabiele prestaties en snelheid van werken. Het belangrijkste kenmerk is een elementor-paginabuilder. Dit is een belangrijk punt bij het maken van een website voor het geval u productiever wilt blijven en geen speciale vaardigheden hebt. Het enige wat je nodig hebt, is gewoon de benodigde vakken slepen en neerzetten op de plek die je nodig hebt. Vul vervolgens de secties in met de gegevens die belangrijk zijn voor uw klanten. Uitzonderlijke kenmerken: Op de startpagina (ze worden geleverd in 3 verschillende versies) kunt u vertellen over uw bedrijf of studio, diensten, team in de hoogste kwaliteit en volumetrisch, plaats een video, toon uw voordelen, deel het laatste nieuws van de blog, geef snelle feedback en nog veel meer; De sectie 'Over' waar u de gedetailleerde informatie over uw bedrijf of bureau kunt plaatsen en de inhoud kunt laten zien die nodig is; De sectie 'Services' is gemaakt om de services die uw bedrijf biedt te plaatsen en al uw voordelen te demonstreren; De Gallery-sectie is een van de belangrijkste dankzij de showcase van foto's. Presenteer uw fotosessies aan klanten en vergroot de aantrekkelijkheid van uw studio en uw professionaliteit; De sectie Faq, waar u antwoorden kunt posten op belangrijke, veelgestelde vragen van gebruikers, klanten, zonder de tijd te nemen om correspondentie te voeren en voor de hand liggende problemen op te lossen; De sectie Blog, waar u artikelen voor uw blog kunt publiceren, waardoor u de aandacht van uw klanten trekt en hen interessante informatie geeft; De sectie Contacten, waar u contactgegevens kunt plaatsen over uw studio, bedrijf, zodat uw klanten snel contact met u kunnen opnemen. Er is ook een Google-kaart om nieuwe klanten te helpen uw locatie te vinden. Paginasjabloon404OverBlog 01Blog 02ContactCorporateGallery 01Gallery 02Gallery 03Home 01Home 02Home 03Popup-contactformulier voor homepagesPrivacybeleidPrivé-evenementenDienstenEnkele postElmeria | Multifunctioneel Wedding Agency WordPress Theme - - voor iedereen die zijn bedrijf snel en betrouwbaar wil ontwikkelen!

Template 110015: WordPress Theme
Ontwerper:LT
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7.4 en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd via de ontwikkelaar door middel van thema-updates.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen. Verwacht je langer hulp nodig te zijn bij het maken van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen wij je gedurende drie maanden bij vragen over het aanpassen van het thema en kun je ons algemene vragen stellen over je website. Premium Support kost 59 euro per 3 maanden.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Huwelijk, Design en Fotografie, Zakelijk, Woning en Gezin, Fashion en Beauty, Mens en Maatschappij
Tags:agency, business, ceremony, clean, form, landing, multipurpose, people, premium, services, team, wedding, wordpress, website, blog, elementor, elementor bulder, love stories, wedding ceremony
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Light Template, Multipurpose, Premium, Responsive, Retina Ready, Team Members, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Tabs, Drag and Drop Content, Blog, Gallery, Portfolio, HTML 5, jQuery, Static, Parallax, Lazy Load effect
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Afbeeldingen:Ja
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?