Staffing WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Word een toonaangevend HR-bureau op het web met onze eersteklas website-sjabloon voor wervingsbureaus Op zoek naar een website die aan de behoeften van uw klanten voldoet en uw concurrenten verslaat? Maak kennis met onze gloednieuwe website-sjabloon voor wervingsbureaus. Geniet van een responsive en intuïtief ontwerp samen met WordPress-flexibiliteit. De website-sjabloon van het wervingsbureau is verpakt met een Elementor visuele bouwer om direct geweldige inhoud te creëren. Codeervaardigheden zijn niet nodig Profiteer van de verscheidenheid aan pagina's die de website-sjabloon van het wervingsbureau aanbiedt Het Zemez-team heeft rekening gehouden met alle essentiële eisen van HR-bureaus. De website-sjabloon van het wervingsbureau wordt geleverd met de volgende pagina's om aan uw specifieke behoeften te voldoen: Startpagina, Wat we doen, Wie we zijn, Prijzen, Blog, Jobboard en Contact opnemen. Job Board-pagina is een kers op de taart die uw website waardevol maakt voor werkzoekenden en werkgevers.

Template 104703: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:0
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Onderwerp(en):Vacaturebank, Kantoor, Zakelijk, Dienstverlening
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?