Reliance WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Bouw een krachtige website met een gloednieuw WordPress-thema voor verpleegdiensten WordPress Wat is het eerste dat u aantrekt als u het gloednieuwe WordPress-thema koopt? Dit is toch een ontwerp. U kiest de sjabloon die het beste bij u past. Als we het hebben over het WordPress-thema Reliance Nursing Services, zijn de pagina's schoon en modern in zachte kleuren. Zo'n kleurenschema is perfect te combineren met de medische sfeer. Wat is het volgende? U moet ongetwijfeld weten hoe u de webpagina's kunt aanpassen. Met Reliance krijgt u de Elementor-plug-in die eenvoudig te gebruiken is en vol met verschillende widgets om uw website functioneler te maken.Ook reageert het WordPress-thema van Reliance Nursing Services WordPress en kunnen klanten uw website gebruiken op elk type scherm dat ze willen. Vergeet de SEO-optimalisatie niet die de website naar de top van de medische zoekresultaten van Google kan leiden. In het geval dat er problemen zijn, kunt u altijd contact opnemen met onze bekwame ondersteuning en blijven genieten van het WordPress-thema verpleegkundige diensten.

Template 104004: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:0
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Onderwerp(en):Gezondheid en Medisch, Dokter
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?