RenoHouse WordPress Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

De lancering van de site is een van die aspecten van het bedrijf die zorgvuldig onderhoud vereist, anders zal uw bedrijf niet kunnen slagen in de moderne markt. Het kopen van een WordPress-thema voor huisrenovatie dat is ontworpen voor uw specifieke gebied, is uw beste zakelijke investering. Allereerst zorgt het ervoor dat vooraf gedefinieerde inhoud overeenkomt met de diensten die u aan uw publiek aanbiedt.Als u een website nodig hebt die de competentiestandaard bepaalt voor alle bedrijven die betrokken zijn bij het ontwerp en de wederopbouw van de website, dan zou het RenoHouse-thema een geweldig idee zijn keuze. Dit thema zal u zeker helpen om een stijlvolle en luxueuze omgeving te creëren voor uw online klanten. Het RenoHouse-thema heeft veel functies die betrekking hebben op problemen met de presentatie van inhoud. U kunt de belangrijkste inhoud weergeven op de startpagina van uw site. U bent niet langer gebonden aan de sitecode, omdat u in realtime inhoudsblokken over de pagina kunt slepen en neerzetten.

Template 101566: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:14
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Architectuur, Aannemer, Ontwerp, Design en Fotografie, Woning en Gezin
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.5.x
Compatible With:WPML, MailChimp, Ecwid
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor
Overige Functies:Advanced Theme Options, Alternative Module Layouts, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, Background Options, Media library, Live Customizer, Performance Optimization, Sidebar Manager
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Types:WordPress Themes
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?