Emma Oakley WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Verander meer vrouwen in de prinsen met ons WordPress-thema voor make-upartiesten voor promotie Tegenwoordig is het bouwen van een website een van de meest effectieve manieren om jezelf en je diensten te promoten. Make-upartiest WordPress-thema is speciaal gemaakt voor het presenteren van uw make-up- en kapseldiensten. Het past zowel freelancekunstenaars als professionele schoonheidssalons of studio's. Met een heleboel functies erin is het bedoeld om de klanten te informeren over prijzen, planning, diensten die u aanbiedt, enz. Ontdek de reeks pagina's waar u meer over uzelf kunt vertellen, toon de voorbeelden van uw werken, beantwoord de veelgestelde vragen en nog veel meer. De pop-up die verschijnt wanneer gebruikers de site bezoeken op basis van het WordPress-thema voor make-upartiesten is een geweldige beslissing. Het biedt aan om een afspraak te maken door een kort formulier in te vullen. Het is zeer comfortabel en tijdbesparend. Controleer meer functies die in deze sjabloon zijn opgenomen en zorg ervoor dat u er geen spijt van krijgt.

Template 101486: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:4
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, SEO Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Pop-up Manager, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly
Onderwerp(en):Beauty, Fashion en Beauty
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?