Rajha WordPress Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • VragenTemplate Informatie

Niet alleen gerechten moeten lekker zijn - geniet van het verrukkelijke ontwerp van het WordPress-thema van het Indiase restaurant De kers op de taart van elk restaurant is de keuken en de smaak van gerechten. Maar het maken van een in het oog springende website op basis van ons Indiase restaurant WordPress-thema zal meer bezoekers naar u toe brengen. Een verscheidenheid aan premium widgets zorgt ervoor dat de pagina's er anders uitzien dan andere vergelijkbare websites.Hier vindt u de plaats om het menu van het restaurant te plaatsen. Laat bezoekers er kennis mee maken en bestel vervolgens de gerechten direct vanaf uw website. U kunt de foto's van maaltijden op de pagina plaatsen om de keuze eenvoudiger te maken.Dankzij de mogelijkheden van dit WordPress-thema voor Indiase restaurants kunt u de geschiedenis van uw restaurant vertellen, uw keuken promoten en mensen informeren over de vacatures. Als u meer secties of pagina's nodig heeft, kunt u deze eenvoudig in dezelfde stijl maken als de vorige met behulp van Elementor builder met zijn geweldige drag-n-drop-technologie.

Template 101013: WordPress Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Vereisten Webhosting:WordPress vereist PHP 7 (7.1, 7.2, 7.3) en een MySQL database. Heb je nog geen webhosting, of gebruik je WordPress.com? Bestel dan Zign Plus Webhosting tijdens het afrekenen.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice. Wil je liever in het Nederlands ondersteuning ontvangen, of denk je hulp nodig te zijn bij het aanpassen van je website? Dan kun je gebruik maken van Premium Support. Hierbij ondersteunen we je ook bij vragen over het aanpassen van het thema of je website. Premium Support kost 60 euro per 3 maanden.
Downloads:6
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, SEO Optimization, Sidebar Manager
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Pop-up Manager, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly
Onderwerp(en):Cafe en Restaurant, Horeca en Levensmiddelen
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.4.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je WordPress website? Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?