WordPress Themes

WordPress Themes (soms WordPress Templates genoemd) zijn kant-en-klare WordPress website ontwerpen, speciaal ontwikkeld voor dit populaire website beheersysteem. Deze premium themes worden geleverd inclusief de volledig voorbeeldinhoud, en in tegenstelling tot gratis WordPress Themes kun je bij vragen een beroep doen op onze Nederlandse klantenservice. Voor een snelle start van je website kun je door ons het thema samen met WordPress laten installeren. Kortom, met elk van deze WordPress Themes kan iedereen op simpele wijze een eigen website maken!

Er zijn vele honderden verschillende themes beschikbaar, elk voor een eigen branche of niche. Gebruik de zoekfunctie om een geschikt thema te vinden voor je website. Wist je trouwens dat je WordPress ook kunt gebruiken om een WordPress Webwinkel te maken?

Zelf een eigen website maken met WordPress?

Kies een ontwerp uit 1831 verschillende WordPress Themes en begin vandaag nog met het maken van je eigen website.Er zijn 1831 templates gevonden, dit is pagina 1 van 77.

Voor elke branche en niche een eigen theme

Tussen de WordPress Themes op deze pagina kun je ontwerpen vinden voor bijna ieder onderwerp. Van beautysalon tot administratiekantoor, en van medisch tot chique restaurant. Kies het ontwerp wat bij je past, en gebruik het op je website! Kun je geen thema vinden met het gewenste onderwerp? Kies dan een soortgelijk thema met een ontwerp wat bij je past. Door de foto's en afbeeldingen te vervangen, en met de page builder je eigen inhoud toe te voegen kun je elk thema naar smaak aanpassen. Het bouwen van een website vereist geen ontwikkelervaring, alles is eenvoudig uit te voeren zelfs voor beginners.

Wij raden iedereen die een eigen website wil maken aan om WordPress te proberen
Elk van de door ons aangeboden thema's is uitvoerig getest en wordt geleverd inclusief voorbeeldinhoud. Bij de selectie van thema's letten we op stijl en functionaliteit. Al deze thema's voor WordPress zijn gemaakt met de bezoeker als uitgangspunt. We bieden premium WordPress thema's aan voor werkelijk ieder onderwerp, branche of niche.

Veel van de door ons aangeboden themes zijn gebaseerd op Cherry Framework. Dit zeer uitgebreide framework biedt een schat aan mogelijkheden voor iedereen die een website met WordPress wil maken. Onze meest populaire thema's met de maken gebruik van een pagebuilder zoals Elementor Page Builder of WPBakery Page Builder.

WordPress Themes met Elementor Page Builder

Een page builder geeft je een breed scala aan mogelijkheden bij het maken van je eigen WordPress website. Je hebt een grotere controle over de layout van de pagina's. In Elementor zie je meteen hoe je pagina eruit komt te zien, zonder dat je de pagina apart als voorbeeld hoeft in te laden. De Elementor WordPress Themes zijn uiterst eenvoudig te gebruiken. Ze bieden een grote selectie aan layouts en stijlen, en je kunt eenvoudig de indeling, typografie, het kleurenpalet, etc wijzigen zonder enige kennis van programmeren.

Waarom Elementor Page Builder?
Oke, wij zullen het eerlijk toegeven. We zijn fan van Elementor Page Builder. Deze page builder wordt kosteloos meegeleverd met een groot aantal van de door ons aangeboden themes. Je kunt de page builder zonder introductie gebruiken, en groot voordeel is dat deze page builder ook meteen Nederlandstalig is. Wil je op simpele wijze een eigen website maken, dan is Elementor Page Builder is de perfecte oplossing voor jou. Je kunt pagina's samenstellen zonder codeer- of ontwikkelvaardigheden. De wijzigingen breng je direct aan op de pagina. Je kunt kiezen uit tientallen verschillende modules die je toevoegt aan de pagina vergaand kunt bewerken. Bij elke module kun je kleuren, typografie, spatiëring en hoogte aangeven. Het is gewoon heel fijn werken met deze page builder. Alle Elementor responsive WordPress Themes zien er niet alleen geweldig uit, ze zijn afgestemd op de eisen van verschillende branches en niches. Hierdoor zul je altijd een ontwerp kunnen vinden wat bij je website past!

WordPress Webwinkel

Ook als je een WordPress Webwinkel wilt beginnen ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden verschillende kant-en-klare WooCommerce Themes aan waarmee je een WordPress Webwinkel kunt beginnen.

Thema's voor WordPress met Nederlandstalige ondersteuning

Bij elk thema ontvang je kosteloze ondersteuning in het Engels via de thema ontwikkelaar. Koop je een van de verschillende thema's op Zign.nl, dan kun je gebruik maken van Nederlandse ondersteuning wanneer je kiest voor Premium Support. We helpen je graag bij vragen over installatie of aanpassingen van je website. Tegen betaling kun je gebruik maken van onze diensten, zoals snelle WordPress webhosting, installatie of het compleet laten inrichten van je website.

Gratis WordPress Thema's?

Wij bieden geen gratis themes aan, omdat wij geloven in de kwaliteit van een premium ontwerp. Alle door ons aangeboden premium thema's zijn ontwikkeld door professionele webdesigners, en worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en functionaliteit. Alle themes worden altijd geleverd inclusief de complete voorbeeldinhoud. Na installatie kun je simpelweg beginnen met het vervangen van de voorbeeldinhoud, zodat je binnen no-time je eigen WordPress website kunt maken!

Supersnelle WordPress Webhosting
Heb je nog geen webhosting geregeld voor je website? Als klant van Zign kun je vanaf slechts 15 euro (exclusief Btw) per maand je website laten hosten op ons hostingplatform.

WordPress installeren op je eigen webhosting omgeving
WordPress kun je eenvoudig installeren, maar ben je niet handig met FTP en MySQL? Koop een WordPress Thema, en voor slechts 49 euro kun je WordPress en het thema laten installeren via onze WordPress Installatie Service. Binnen 1 werkdag kun je aan de slag met je nieuwe website! Wij regelen alles voor je, inclusief het importeren van de voorbeeldinhoud. Na installatie is de website exact gelijk aan de live demo (nb: bij sommige thema's worden geen afbeeldingen meegeleverd).

Complete website voor slechts 795 euro
Een complete website nodig, en ook nog eentje die goed werkt én er goed uitziet? Bestel een complete website voor slechts 795 euro (exclusief Btw). We nemen de door jezelf eigen aangeleverde content over op maximaal zes pagina's. We passen de uitstraling van het thema aan zodat het past bij je huisstijl, zo matchen we het kleurenpalet met je huiskleuren en stellen we je eigen (bedrijfs)logo voor je in. Daarnaast configureren we het contactformulier en Google Map voor je in zodat iedere bezoeker met je in contact kan komen. Installatie van de website op een supersnel WordPress webhosting pakket is inbegrepen. Meer informatie

Direct aan de slag met je eigen website!

Met elk van de thema's kun je direct aan de slag. Je krijgt bij aankoop van een thema de complete voorbeeldinhoud meegeleverd zodat je direct kunt beginnen met het maken van je eigen website. En kom je er niet uit? Dan kun je gebruik maken van onze Nederlandse WordPress Helpdesk. We helpen je graag met vragen over installatie of aanpassingen aan je WordPress website.

Bekijk de verschillende thema's en kies het beste ontwerp voor je WordPress website! Terug naar boven.

Wat onze klanten zeggen...


Zign.nl