Quadro WordPress

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Met Software WP Thema van de sky is the limit. Kom eens langs om te zien wat er in zit. Om te beginnen heeft het een breed scala van widgets en elementen om een platform van enige complexiteit en functionaliteit te creëren. Verander de kern van het thema in een flits met Power pagina bouwer, het geeft je de mogelijkheid om pagina's met verschillende lay-outs ambacht. Als u tevreden bent met wat je ziet, gebruik de op maat gemaakte, schone ontwerp van een sterke online aanwezigheid op te bouwen. Maak een gebruiksvriendelijke site met Quadro en wijzen op de sterke punten van uw bedrijf door middel van Cherry projecten. Grote afbeelding blokken en parallax scrolling voorzien in een oogstrelende uitstraling, zullen de bezoekers meer te popelen om uw site te bladeren zijn. Nummers zijn overtuigender dan wat dan ook, gebruik tellers, prijzen tafels en blurbs om de prestaties van uw bedrijf te benadrukken. Met een eenvoudige contactformulier kunnen klanten extra informatie aan te vragen of te bereiken functionarissen van het bedrijf in een mum van tijd. Klik op de demo om meer geweldige functies te verkennen.

Template 62120:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:70
Bronbestanden:PHP 
Overige Functies:Calendar, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, MailChimp Ready Template, Background Options, Media library, Live Customizer, Power Page Builder, Performance Optimization, Sidebar Manager
Animation:Parallax
Documentatie: template instructies
Features:Beheersysteem, Cherry Framework 5, Long-term support, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML, Projects, GPL License, Easy Installation, Ecwid Ready
Functionaliteit:Blog, Corporate
Waardering: (5 beoordelingen)
Onderwerp(en):App ontwikkelaar, Software, Computers en Internet
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Geschikt voor:WordPress 4.2.x-4.9.x
Ontwikkeld voor:WordPress 4.7.x
Licentie:100% GPL
Coding:CSS 3, HTML 5, jQuery, Valid Coding, Sass
Opmerking:Dit thema is uitgebracht onder een GNU GPLv3 licentie, en wordt geleverd zonder stockfoto's of een .PSD bronbestand. Deze bestanden vallen niet onder de GPL licentie.
Vereisten Webhosting:mod_rewrite Apache module, PHP 5.4 of hoger

MySQL 5.5 of hoger, The php fopen Apache module, The suPHP Apache module, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Benodigde software:
  • Apache Webserver
Aanbevolen hosting:MotoHosting SSD Webhosting

De gebruikte foto's in de template demo zijn ter illustratie en zijn niet inbegrepen met de template.

Stel een vraag over dit thema

Er zijn nog geen vragen gesteld over Quadro WordPress Theme

Geen idee waar te beginnen met uw WordPress website? Wij geven u graag advies.


Wees sociaal:

Wordt dit uw nieuwe website?