WordPress Gehacked?

Paniek! Is je website in de handen gevallen van kwaadwillenden? Wordt er spam verstuurd via je website? Of merk je op andere manier dat je website wordt misbruikt? Dan helpen we je graag. Of je nu wel of geen backup hebt, wij kunnen je direct helpen met het opschonen van je gehackte WordPress website.

Website Gehacked / Malware Verwijderen


Is je website gehacked dan is snel handelen uiterst belangrijk om de schade beperkt te houden. Google zal je website markeren als schadelijk, of erger: uit de zoekresultaten halen als deze schade toebrengt aan de bezoeker. Je e-mail adres kan op een blacklist worden geplaatst, of je verstuurt ongemerkt spam met je bedrijfsnaam als afzender.

Wij verwijderen malware op je website tegen een vast bedrag van € 350, inclusief garantie. Kunnen we de malware onverhoopt toch niet verwijderen? Dan betaal je € 290 voor onze werkzaamheden en het advies wat we aan je hebben uitgebracht. Hebben we de malware succesvol kunnen verwijderen? Dan ontvang je 4 weken garantie.

We hebben ruime ervaringen met het opschonen van WordPress websites. Is je WordPress website gehacked of is er malware geïnstalleerd? We zijn er bekend mee!

Voorkomen is beter dan genezen


Kwaadwillenden zijn voortdurend op zoek naar slecht beveiligde WordPress websites. Daarom is het verstandig om je website goed te beveiligen. Als je website in handen valt van kwaadwillenden levert dit reputatieschade op, en je zult mogelijk dalen in de zoekresultaten. Het beveiligen van je website vermindert de kans op een hack drastisch. Goede beveiliging van je WordPress website is standaard inbegrepen met ons onderhoudspakket.

meer informatie

Malware Verwijderen


Je WordPress website opschonen van hacks en malware

€ 350
exclusief 21% Btw
inclusief 4 weken garantie

Direct regelen


Help mij!

Vul je gegevens in, dan doen wij de rest.

Ervaar je NU problemen met je website? Laat het ons weten.

Wat onze klanten zeggen...


Zign.nl