Booksell WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Thema Informatie

Booksell is een modern en flexibel WordPress-thema met prachtige typografie, subtiele overgangen, interessant gebruik van navigatie. Bookell-thema speciaal ontworpen voor boeken, briefpapier en meerdere winkels. Het Booksell-thema heeft het ontworpen om uw site mooier en uw leven gemakkelijker te maken. Het Booksell-thema is compatibel met een bundel van de premium-plug-in: WPBakery Page Builder en met deze plug-in eenvoudig aan te passen met de paginabuilder met slepen en neerzetten, waarmee je snel en gemakkelijk elk type lay-out kunt maken. Het Booksell-thema bevatte allemaal een verzameling krachtige korte codes en widgets, voor gebruiksgemak en capaciteit. Het Booksell-thema zit vol met een grote verzameling winkellay-outs, waaronder veel productsjablonen en elementen. Compatibiliteit: WordPress: 4.5.x, 4.6.x, 4.7.x, 4.8.x, 4.9.x, 5.0.x, 5.1.x WooCommerce: 2.5.x, 2.6.x, 3.xx

Template 86100: WooCommerce Theme
Ontwerper:TemplateMela
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Licentie:Eenmalig gebruik (overdraagbaar)
Onderwerp(en):Onderwijs en Boeken, Entertainment, Games & Uitgaan, Sport en Reizen
Tags:accessories, books, clothes, coffee, cosmetic, furniture, gift, kids, pet, stationery, wordpress, woocommerce
WordPress Builder:WPBakery Page Builder
Features:Mobile Layout Included, Multipurpose, Premium, Responsive, Right to left language support, Sample content, Quickstart Package, Blog, Online Store/Shop, Gallery, Portfolio, Parallax
Geschikt voor:WordPress 4.9.x, 5.0-5.6.x, 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x, 5.8.x
Geschikt voor:WooCommerce 4.3.x, 4.4.x, 4.5.x, 4.6.x, 4.7.x, 4.8.x, 4.9.x, 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider, WPML, MailChimp, Polylang
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Is dit je nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.