Icostar WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Thema Informatie

Icostar Theme is een modern en flexibel WordPress-thema met prachtige typografie, interessant gebruik van navigatie. Icostar-thema speciaal gemaakt voor lingeires, dames, mode, zwemmen, cosmetica, schoonheidswinkels en multifunctionele winkels. Icostar Theme heeft het ontworpen om uw site mooier en uw leven gemakkelijker te maken. Icostar Theme is compatibel met een aantal premium plug-ins, bijvoorbeeld WP Bakery Page Builder, Revolustion Slider etc. Met het gebruik van de wpbakery-plug-in is deze eenvoudig te bewerken met de paginabouwer met slepen en neerzetten waarmee je alle soorten lay-outs sneller en gemakkelijk kunt maken. Icostar Theme inbegrepen, alle functies van het thema worden geleverd met een verzameling krachtige korte codes en widgets, voor eenvoudig gebruik en capaciteit. Icostar-thema met een grote verzameling winkellay-outs inclusief veel productsjablonen en elementen Compatibiliteit: WordPress: 4.5.x, 4.6.x, 4.7.x, 4.8.x, 4.9.x, 5.0.x, 5.1.x WooCommerce: 2.5. x, 2.6.x, 3.xx

Template 83938: WooCommerce Theme
Ontwerper:TemplateMela
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Licentie:Eenmalig gebruik (overdraagbaar)
Onderwerp(en):Zwemkleding, Mode, Kunst en Cultuur, Woning en Gezin, Fashion en Beauty, Sport en Reizen, Lingerie
Tags:accessories, cosmetic, fashion, lingerie, swimming, women, wordpress, woocommerce
WordPress Builder:WPBakery Page Builder
Features:Mobile Layout Included, Multipurpose, Premium, Responsive, Right to left language support, Sample content, Quickstart Package, Blog, Gallery, Portfolio, Parallax
Geschikt voor:WordPress 4.8.x, 4.9.x, 5.0-5.6.x, 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.9.x, 4.0.x, 4.1.x, 4.2.x, 4.3.x, 4.4.x, 4.5.x, 4.6.x, 4.7.x, 4.8.x, 4.9.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider, WPML, MailChimp, Polylang
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Is dit je nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.