Footzy WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Footzy Theme is een modern en flexibel WordPress-thema met prachtige typografie, interessant gebruik van navigatie. Footzy Theme speciaal gemaakt voor schoenen, sieraden, mode, cosmetica, beauty, vrouwen en multifunctionele winkels. Footzy Theme heeft het ontworpen om uw site mooier en uw leven gemakkelijker te maken. Footzy Theme is compatibel met een aantal premium plug-ins, bijvoorbeeld WP Bakery Page Builder, Revolustion Slider etc. Met WPBakery plug-in gemakkelijk te bewerken met drag and drop paginabuilder die je zal helpen om elke lay-out sneller en gemakkelijker te maken. Footzy Theme inbegrepen, alle functies van het thema worden geleverd met een verzameling krachtige korte codes en widgets, voor eenvoudig gebruik en capaciteit. Footzy-thema met een grote verzameling winkellay-outs inclusief veel productsjablonen en -elementen Compatibiliteit: WordPress: 4.5.x, 4.6.x, 4.7.x, 4.8.x, 4.9.x, 5.0.x, 5.1.x WooCommerce: 2.5. x, 2.6.x, 3.xx

Template 82793: WooCommerce Theme
Ontwerper:TemplateMela
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Gezondheid en Medisch, Kunst en Cultuur, Auto's en Motoren, Entertainment, Games & Uitgaan, Fashion en Beauty
Tags:accessories, clothes, cosmetic, design, fashion, furniture, shoes, women, wordpress, woocommerce
Features:Beheersysteem, Mobile Layout Included, Multipurpose, Premium, Responsive
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:Revolution Slider
Waardering: (2 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?