Trinity WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Thema Informatie

Trinity - Athleisure WooCommerce Theme is een eCommerce-thema voor yoga en gymkleding. Het bevat 3 verschillende thuisversies, pagina-indelingen voor meerdere winkels (volledige breedte, linkerzijbalk, rechterzijbalk, 4 kolommen, 3 kolommen, enz.). Op de productdetailpagina zijn er meerdere ontwerpen om producten weer te geven. Op de startpagina zijn er advertentiebanners voor producten om de aanbiedingen weer te geven en promotiemarketing voor speciale producten. Een productrasterlay-out om producten weer te geven, deze kan worden gefilterd op recente producten, aanbevolen producten, producten op categorie, enz. De schuifregelaar voor merken is geweldig optie om de beschikbare merken in uw winkel weer te geven. E-mailnieuwsbriefformulier beschikbaar voor remarketing en regelmatig contact met uw klanten met aanbiedingen en kortingen, die de verkoop verhogen. Om pagina's te bouwen wordt Elementor-paginabuilder gebruikt. Het is een van de beste paginabouwers in de Wordpress-arena. Andere vereiste pagina's zijn ook inbegrepen, zoals over ons, contact met ons op, mijn account, bestelpagina, login en registratiepagina. Met een klik op de demo-inhoud kunt u uw website binnen enkele minuten hetzelfde maken als onze live demo. Afbeeldingen zijn niet inbegrepen, maar u kunt de afbeeldingen vervangen door uw eigen afbeeldingen. Wij bieden de beste klantenservice aan onze klanten. Maak gerust een ticket aan om ondersteuning te krijgen.Opmerking: afbeeldingen zijn niet inbegrepen.Datum: 29-10-2020Versie: 1.0.1 --------------------- ------------------------- 1. Bijgewerkt: WooCommerce 4.6.1-bestand 2. Bijgewerkt: WordPress 5.5.1

Template 80546: WooCommerce Theme
Ontwerper:ThemesHub
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Licentie:Eenmalig gebruik (overdraagbaar)
Onderwerp(en):Fitness, Yoga, Sportwinkel, Sport, Sport en Reizen
Tags:boutique, categories, collections, colorful, commerce, elegant, entertainment, fancy, fashion, furniture, game, interior, jewelry, modern, premium, retail, shop, shopping, simplicity, store
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Ajax, Bootstrap, Mobile Layout Included, Premium, Responsive, Search Engine Friendly, Team Members, eCommerce
Geschikt voor:WordPress 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x, 5.8.x
Geschikt voor:WooCommerce 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x, 5.8.x, 5.9.x
Compatible With:WooCommerce, WPML
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Ontwikkeld voor:WooCommerce 4.2.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.5.x
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Is dit je nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.