Verdango WooCommerce Theme

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Verdango WooCommerce Theme
Verdango WooCommerce Theme
Verdango WooCommerce Theme
Verdango WooCommerce Theme
Verdango WooCommerce Theme
Verdango WooCommerce Theme
Verdango WooCommerce Theme
Verdango WooCommerce Theme

Template Informatie

Begin je kledingzaak met het verbazingwekkende Verdango fashion store WordPress-thema. Uw e-commercesite ziet er modern en stijlvol uit dankzij een aantrekkelijk uiterlijk en een sterke functionaliteit van het thema. Het is voorzien van een geweldige Jet-plug-in toolset voor Elementor Page builder. Je verrijkt de inhoud van de site met aantrekkelijke, nuttige elementen en past gevarieerde stijlinstellingen toe met behulp van de JetElements-plug-in. Met de JetMenu-plug-in maakt u een mega-menu met vervolgkeuzelijsten en past u het ontwerp aan uw smaak aan. De plug-in JetWoobuilder breidt uw kansen uit voor het weergeven van producten en hun taxonomieën. U voegt verbazingwekkende elementen toe aan de pagina's met de JetBlog-plug-in. Het is mogelijk om de headers en footers met aanvullende elementen te vullen met de plug-in JetBlocks. U kunt vooraf ontworpen secties selecteren en deze invoegen in de pagina's via de Magic Button-optie van JetThemeCore-plug-in. U zult uw site opvrolijken met verbluffende animatie-effecten en visuele tricks met de JetTricks-plug-in. Uw verkoop zal worden gestimuleerd dankzij een responsive thema van Verdango WordPress!

Template 74359:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:15
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog, Online Store/Shop
Vereisten Webhosting:Web Server (preferably Apache)

MySQL 5.5 of hoger, The php fopen Apache module, The suPHP Apache module, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)

Supported versions: PHP 5.6.x, PHP 7.0.4, PHP 7.0.6+
Not supported: PHP 7.1, PHP 5.4
Onderwerp(en):Mode, Kleding Webwinkel, Fashion en Beauty
Formulier(en):Contact Form, Search Form
Ontwikkeld voor:WooCommerce 3.4.x
Geschikt voor:WordPress 4.2.x-4.9.x
Ontwikkeld voor:WordPress 4.9.x
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?