Boighor WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Boighor - Books Library WooCommerce WordPress Theme is een van de beste WooCommerce-thema's, gebruikt als eCommerce-site. Wie wil winnen in de online verkoop van boeken bedrijf kan zeker vertrouwen op Boighor. Dit responsieve thema is duurzaam in alle schermformaten en apparaten. Bovendien heeft Boighor 3+ homepagina's, 3 blogpagina's, pagina met startpagina-indelingen en totaal 25 HTML-pagina's. Het Boighor WooCommerce-thema zit vol met tonen met meer functies. Mobile menu, Google Contact Map, Owl Carousel Slider, Social Icon, Google Fonts, Well Documentation, Testimonial, Active, Contact Form, Smooth animaties etc. zijn beschikbaar in dit exclusieve WordPress Thema. Dit thema is perfect Cross Browser Optimized. Gebruikers van allerlei browsers kunnen uw site zonder gedoe bezoeken. Het is getest met meerdere apparaten. Bovendien wordt Boighor aangedreven door Bootstrap 4 en CSS3. En er is geen codeerkennis vereist om dit thema bij te werken en aan te passen. Bovenal is het ontwerp van dit thema een creatief thema dat het meest in het oog springt. Je kunt de boeken en producten in een leuke interface presenteren. Producten worden gecategoriseerd als basis voor keuzevariatie. Gebruikersinterface en gebruikersgemak hebben de prioriteit gehad. Bekijk dit thema en koop het nu. Belangrijkste kenmerken: 3+ Home PageHuisvorm van de kastindelingNatuur, schoon en eenvoudig ontwerp Creatief en modern ontwerpTotaal 25 HTML-pagina'sVolledige ResponsiveCross Browser-optimalisatieWell Geclassificeerde CSS-bestanden Getest met meerdere apparatenAan de slag met Bootstrap4 Down Down MenuSticky MenuMobielmenuGratis updatesUw carrouselslider3 blogpagina'sGladde animatiesSchrijfformulierGoogle ContactmapTestimonialPortfolio 2paginaPortfolio-detailsSociaal pictogram Goed gedocumenteerdGoogle-lettertypenContact Form Workingand veel meer ... Opmerking: afbeeldingen zijn niet inbegrepen.

Template 73590: WooCommerce Theme
Ontwerper:ThemesHub
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Boeken, Bibliotheek, Onderwijs, Onderwijs en Boeken
Tags:articles, author, book, books, clean, librarian, library, magazine, online, publisher, purchase, sale, seller, shop, store, writer, ecommerce, ebooks, e-book
WordPress Builder:KingComposer
Features:Beheersysteem, Ajax, Bootstrap, Mobile Layout Included, Multipurpose, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Geschikt voor:WordPress 5.1.x, 5.2.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WPML
Waardering: (2 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Ontwikkeld voor:WooCommerce 4.2.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.5.x
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?