Sephora Multipurpose Store WooCommerce Theme WooCommerce Theme

Sephora Multipurpose Store WooCommerce Theme WooCommerce Theme 68666
Thema live demo
Sephora Multipurpose Store WooCommerce Theme

WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Sephora Multipurpose is een premium, minimaal en responsive WordPress Woocommerce-thema voor jou.Sephora biedt je veel nuttige en interessante functies die je werk gemakkelijker maken. Het wordt geleverd met demo-inhoud. Sephora is een megaskoop Woocommerce-thema dat perfect is voor uw behoeften, het biedt de nieuwste functies in een elegant ontwerp. Sephora heeft een opvallende balans tussen mooi design en functionaliteit. Sephora is simpelweg het perfecte Woocommerce-thema voor iedereen! CompatibilityWordPress 4.9.xWooCommerce 3.x.xMain-kenmerkenGoogle-lettertypen gebruiken Gemakkelijk aanpassen - Admin-opties Aangepast paneelUnlimited Color Options - Admin PanelHTML5 en CSS3Volwassen RESPONSIVE Theme1500 + Font Geweldige ICONSSupport Meerdere talenNiet kernmodificaties Eenvoudig winkelwagentje Dropdown op headerLots of Short codes with variationsValid XHTML en CSS markupWoo Commerce IntegrationSample data ImportEasy Use en Easy CustomizeSEO (Search Engine Optimization) friendlyOptimized voor Fast Loading + CSS SpriteUnlimited Banners + Sliders - Admin PanelGrand Logo + Slider - Admin PanelDifferent Portfolielay-outsDifferent Gallery LayoutsAvoid JavaScript ConflictionVolledige PSD-bestanden geleverdCompatibel met alle belangrijke browsersWell-gestructureerde en becommentarieerde code voor eenvoudige aanpassingVolledige handleiding documentatie om u te helpen bij het installeren en gebruiken van het thema

Template 68666: WooCommerce Theme
Ontwerper:Splashythemes
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Elektronica, Mode, Elektronicawinkel, Fashion en Beauty, Horeca en Levensmiddelen
Tags:accessories, cosmetic, fashion, flowers, furniture, multipurpose, parallax, responsive, megashop
Features:Beheersysteem, Multipurpose, Responsive
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:Revolution Slider
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?