Ismiler WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Beschrijvingen: iSmile Store is een multi-concept en responsive WooCommerce Thema met schoon en modern design. Het is perfect geschikt voor elk soort webshop die tech-items of andere soorten producten verkoopt. Kenmerken: Geel Potlood: Visuele CSS Style Editor Visuele componist Revolution Slider

Template 65127: WooCommerce Theme
Ontwerper:zaymund
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Smartphone Webshop, Electronica Beoordelingen, Fotocamera, Audio Winkel, Elektronica, Elektronicawinkel, Smartphone Reparatie Service
Tags:electro, electronics, multipurpose, phone, shop, woocommerce
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Multipurpose, Premium, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WPML
Ondersteuning:Heeft u ondersteuning nodig bij het aanpassen van dit thema? Neem dan rechtstreeks contact op met Zaymund, de maker van dit thema.
Waardering: (2 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Ontwikkeld voor:WordPress 5.0
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?