Maxshop WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Maxshop is een moderne en frisse ontwerp template voor eCommerce (Online Shopping). Naast een groot aantal functies, is dit thema een perfecte template voor het verlaten van een positieve indruk voor uw klanten. Maxshop thema ondersteunt u veel geweldige tools om de functies te activeren via het gebruik van Thema-opties, u kunt ook Google-lettertypen zonder code heel gemakkelijk en eenvoudig aanpast. Ten slotte is elk element van Maxshop volledig reageerbaar, aangezien de inhoud van desktop en mobiele apparaten kan worden bekeken.

Template 64048: WooCommerce Theme
Ontwerper:NotoTheme
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Smartphone Webshop, Computers, Computerwinkel, Elektronica, Elektronicawinkel, Computers en Internet
Tags:commerce, electronic, electronics, store, theme, ecommerce
Features:Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:Revolution Slider, WPML
Ondersteuning:Heeft u ondersteuning nodig bij het aanpassen van dit thema? Neem dan rechtstreeks contact op met ApusThemes, de maker van dit thema.
Waardering: (2 beoordelingen)
Vereisten Webhosting:mod_rewrite module for apache

MySQL 5.5 of hoger, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?