Medlife WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Medlife - Medicijnen en medicijnen reagerende wp bakkerij WooCommerce winkel. Met Medlife kunt u een zeer professionele online winkel maken. Medlife-sjabloon is ontworpen om speciale producten te markeren die uw verkoop helpen verhogen en tot op de pixel perfect zijn, zodat uw eindproduct flexibeler en uitbreidbaarder is. Vooral met het nieuwe 1-Click Demo Import-pakket, duurt het maar een paar minuten om uw site net als onze live demo's te hebben. Medlife wordt geleverd met een mooie, schone en moderne uitstraling met unieke handige functies.

Template 209871: WooCommerce Theme
Ontwerper:Webdigify
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Voedingsconsulent, Drogist, Voeding, Kinderarts, Gezondheid en Medisch, Herbal
Tags:clinic, doctor, drops, drugs, drugstore, herbal, hospital, medical, medicine, pharmacy, responsive, vaccine, wordpress, woocommerce, corona virus, mailchimp, revolution slider, wp bakery
WordPress Builder:WPBakery Page Builder
Geschikt voor:WordPress 4.9.x, 5.0-5.6.x, 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x, 5.8.x
Geschikt voor:WooCommerce 4.5.x, 4.6.x, 4.7.x, 4.8.x, 4.9.x, 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider, WPML, MailChimp
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?