The Kitchen WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Thema Informatie

Koop een fascinerende winkel! Het Kitchen Store Woo-Commerce-thema is een eenvoudig, responsive WordPress-thema dat wordt geleverd met een overvloed aan functies en indrukwekkende functionaliteit. Het thema is ideaal voor glaswerkwinkels, keukengereiverkopers, culinaire winkels, eetgelegenheden, zilverwerkleveranciers, servieswinkels, porseleinkelders en alle kookgereileveranciers. Met een uitzonderlijk en uniek ontwerp en handige functies zoals volledig responsive , Eenvoudig aan te passen, goed gedocumenteerd en SEO-vriendelijk. Het thema zit boordevol handige functies. Er is geen codering of geavanceerde programmeerkennis nodig; u kunt de demo-inhoud importeren en de installatie starten met een enkele klik. U kunt ook eenvoudig nieuwe paginalay-outs maken om uw Over, Media, Winkel, Blog en andere informatie weer te geven. Dit fantastische websitethema is gemaakt met als doel alle functies en functionaliteit op te nemen die uw bedrijf nodig heeft om een effectieve en gebruikersgerichte website. Verbeter nu de online aanwezigheid van uw website! Koop dit thema en ervaar het verschil zelf! Functielijst: Drag and Drop BuilderCompatibel met WPMLThema-instellingsoptiesVolledig responsive ontwerpNieuwste WordPress-ondersteuningEenvoudig aan te passenCross-browsercompatibelAnimatie-effectenSEO-vriendelijkWPBakery Page BuilderRedux FrameworkEen-klik demo-installatieVolledig responsive ontwerp

Template 205327: WooCommerce Theme
Ontwerper:PixelNX
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Licentie:Eenmalig gebruik (overdraagbaar)
Onderwerp(en):Ontwerp, Huishoudelijk, Design en Fotografie, Woning en Gezin
Tags:clean, kitchen, modern, shop, store, woocommerce, ecommerce, wpbakery
WordPress Builder:WPBakery Page Builder
Features:Bootstrap, Light Template, Mobile Layout Included, Retina Ready, Search Engine Friendly, Team Members, eCommerce, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Drag and Drop Content, Blog, Online Store/Shop, Gallery, HTML 5, jQuery, Parallax
Geschikt voor:WordPress 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x, 5.8.x
Geschikt voor:WooCommerce 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x, 5.8.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider, WPML
Afbeeldingen:Ja
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Is dit je nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.