Jewelz – WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Thema Informatie

Jewelz - Sieraden en bruiloft Multifunctionele Responsive WooCommerce Store is een modern en schoon Responsive Jewelry & Accessories WooCommerce-thema. Waarom Jewelz zo speciaal is. Omdat we uniek zijn en het strakke eenvoudige ontwerp variëren. Ons Jewelz-thema is Supper Responsive Layout. Jewelz heeft een nieuwe lay-out met een prachtige uitstraling. Elke hap is mooi en sierlijk. Het heeft een goed ontwerp met veel functies. U kunt uw winkel eenvoudig opzetten, omdat ons Jewelz-thema voorbeeldgegevens moet bevatten (1-klik gegevensimport). Het is een uniek eCommerce-thema waarmee je een veelzijdige, schone en mooie webwinkel kunt maken voor verschillende doeleinden. Een van de beste dingen van dit thema zijn veel modules om je winkel aan te passen. Niet alleen mooi, maar ook nog eens allemaal handig voor in je winkel.

Template 203045: WooCommerce Theme
Ontwerper:Webdigify
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Licentie:Eenmalig gebruik (overdraagbaar)
Onderwerp(en):Mode, Juwelier, Huwelijk, Woning en Gezin, Fashion en Beauty, Mens en Maatschappij
Tags:accessories, apparel, bag, beauty, clean, cloth, cosmetic, diamond, fashion, gold, jewelry, minimal, modern, multipurpose, necklace, ring, watch, wedding, ecommerce, silver store
WordPress Builder:WPBakery Page Builder
Geschikt voor:WordPress 4.9.x, 5.0-5.6.x, 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x, 5.8.x
Geschikt voor:WooCommerce 4.0.x, 4.1.x, 4.2.x, 4.3.x, 4.4.x, 4.5.x, 4.6.x, 4.7.x, 4.8.x, 4.9.x, 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider, WPML, MailChimp
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Is dit je nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.