Foodclub – Food and Restaurant Multipurpose Responsive WooCommerce Store WooCommerce Theme

Foodclub – Food and Restaurant Multipurpose Responsive WooCommerce Store WooCommerce Theme 203044
Thema live demo
Foodclub – Food and Restaurant Multipurpose Responsive WooCommerce Store

WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Foodclub - Multifunctionele responsieve WooCommerce Store voor eten en restaurants is voor bedrijven en ondernemers die op zoek zijn naar een mooie vrouwelijke lay-out die de WooCommerce online winkel ondersteunt. Ideaal voor biologische levensmiddelenwinkel, fastfood, restaurant, bars, wijn, koud drankje, hotel, online eten bezorgen of wat u maar wilt! het bevat prachtige functies zoals bijvoorbeeld galerijen, diavoorstellingen, widgets, shortcodes en nog veel meer. Het opvallende ontwerp zal de aandacht van de gebruiker trekken. Foodclub is een responsive WooCommerce-thema, wat betekent dat het in alle browsers en apparaatformaten te zien is, inclusief telefoons, tablets, laptops en desktops.

Template 203044: WooCommerce Theme
Ontwerper:Webdigify
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Cafe, Brouwerij, Cafe en Restaurant, Horeca en Levensmiddelen
Tags:barbeque, bootstrap, burger, cake, candy, cooking, fast, food, mexican, multipurpose, online, pan, pizza, responsive, restaurant, sea, snack, sweet, theme, wine
WordPress Builder:WPBakery Page Builder
Geschikt voor:WordPress 4.9.x, 5.0-5.6.x, 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x, 5.8.x
Geschikt voor:WooCommerce 4.0.x, 4.1.x, 4.2.x, 4.3.x, 4.4.x, 4.5.x, 4.6.x, 4.7.x, 4.8.x, 4.9.x, 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider, WPML, MailChimp
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?