Workshop Tools Store WooCommerce Theme WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Workshop Tools Store is een WooCommerce WordPress-thema gemaakt voor online gereedschapswinkels. De Workshop Tools bevat een overvloed aan vooraf ontworpen lay-outs voor de startpagina en productpagina om u de meeste aanpassingsopties te bieden. Het thema is ideaal voor gereedschappen, apparatuur, accessoires, elektrisch gereedschap, werktuigmachines, auto's, reserveonderdelen, tuingereedschap, zwemmen en een verscheidenheid aan andere toepassingen. U kunt uw website eenvoudig ontwerpen zonder enige codeervaardigheden. Dit fantastische websitethema is ontworpen en ontwikkeld om alle functies en functionaliteit te bevatten die uw bedrijf nodig heeft om een effectieve en gebruikersgerichte website te maken. Klanten kunnen hun zoekopdracht verfijnen op basis van categorieën, beschikbaarheid, productvoorwaarden, merken, prijsklassen , maten, kleuren en diverse andere aangepaste specificaties. Kortom, Workshop Tools is het thema voor jou! Verbeter vandaag nog de online zichtbaarheid van je website! Koop dit thema en ervaar het verschil!Belangrijkste kenmerken:Drag and Drop BuilderCompatibel met WPMLThema-instellingsoptiesVolledig responsive ontwerpNieuwste WordPress-ondersteuningEenvoudig aan te passenCross-browsercompatibelAnimatie-effectenSEO-vriendelijkWPBakery Page BuilderRedux FrameworkEen-klik demo-installatieVolledig responsive ontwerpRTL

Template 202618: WooCommerce Theme
Ontwerper:Pixelnx
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Loodgieter, Onderhoudsdienst, Zakelijk, Woning en Gezin
Tags:modern, shop, store, tools, workshop, woocommerce, blog, ecommerce, seo, wpbakery, clean design, powertools
WordPress Builder:WPBakery Page Builder
Features:Bootstrap, Light Template, Multipurpose, Responsive, Retina Ready, Team Members, eCommerce, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Drag and Drop Content, Blog, Online Store/Shop, HTML 5, jQuery, Parallax
Geschikt voor:WordPress 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x, 5.8.x
Geschikt voor:WooCommerce 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider, WPML, MailChimp
Afbeeldingen:Ja
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?