Kartbuck WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Kartbuck Theme is een modern en flexibel WordPress-thema met prachtige typografie met interessant gebruik van navigatie. Kartbuck Theme speciaal gemaakt voor mode, kleding, megawinkel, keuken, meubels, woonaccessoires, accessoires, sieraden, schoenen en woonaccessoires. Kartbuck Theme heeft het ontworpen om uw site mooier en uw leven gemakkelijker te maken. Het Kartbuck-thema is compatibel met een aantal premium-plug-ins, bijvoorbeeld Elementor Page Builder, Revolustion Slider enz. . In het Kartbuck-thema inbegrepen, wordt alle uitgelichte thema geleverd met een groot aantal krachtige korte codes en widgets, voor eenvoudig gebruik en capaciteit. Kartbuck-thema met een grote verzameling winkellay-outs inclusief veel productsjablonen en -elementen.

Template 179394: WooCommerce Theme
Ontwerper:TemplateMela
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Dierenwinkel, Mode, Ontwerp, Design en Fotografie, Woning en Gezin, Fashion en Beauty
Tags:accessories, clean, clothes, cosmetic, design, fashion, furniture, modern, multipurpose, online, plant, responsive, shop, shopping, woocommerce, seo, elementor, home decor, mega store
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Mobile Layout Included, Multipurpose, Premium, Responsive, Right to left language support, Sample content, Quickstart Package, Blog, Online Store/Shop, Gallery, Portfolio, Parallax
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x, 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x
Geschikt voor:WooCommerce 4.9.x, 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider, WPML, MailChimp, Polylang
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?