Ojzee WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Ojzee is een knowledgebase WordPress eCommerce-thema, een bibliotheek met informatie over elke dienst, product of onderwerp dat is ontworpen om zelfservicehulp te bieden. Sommige functies van ThemeOjzee is een responsive, schoon en modern WordPress e-commercethema gebouwd met WooCommerce en Elementor-paginabuilder. Het is gebouwd om mode te presenteren en modeproducten te verkopen zoals herenkleding, dameskleding, kinderkleding, sieraden enz. Dit geweldige thema wordt geleverd met een demo-importeur met één klik om de site in een oogwenk klaar te maken. Ojzee heeft veel functies zoals onbeperkte kleurenschema's, vloeiende overgangseffecten, aangepaste widgets en nog veel meer. Het heeft alle opties om het aan te passen aan uw merk en klantbehoefte.Ojzee is een minimaal, schoon en modern WordPress e-commercethema, verpakt met geweldige plug-ins, onbeperkte aanpasbaarheid, ingebouwd megamenu, volledige WooCommerce-ontwerpintegratie, typografische opties, aangepaste pagina-opties (voor sites met meerdere pagina's), verschillende soorten portfolio's en stijlen, klaar voor WPML en vertaling, robuust admin-paneel met honderden opties om het je eigen te maken, tonnen nuttige visuele paginabuilder-elementen en tonnen voorgeconfigureerde lay-outs! gepresenteerde pagina's zijn opgenomen in dit multifunctionele thema en u kunt ze allemaal importeren en uw website vanaf daar starten. Ojzee wordt ook geleverd met een geweldige verzameling paginabuilder-modules, die u kunt gebruiken om uw nieuwe pagina's / secties te bouwen. Laten we het thema verkennen en ik weet zeker dat u het geweldig zult vinden. Apparaten Krachtige aanpassingsopties Volledige paginabreedte Homepage Slider Goed gedocumenteerd Constante updates en nieuwe functies E-commerce-thema met Woocommerce Geavanceerde klanttestimonial-opties Meerdere aangepaste widgets Volledig geoptimaliseerd voor snelheid Elementor Paginabuilder inbegrepen Compatibel met Contactformulier 7 Krachtig Aanpassen van thema's Terug naar boven-knop Ongelooflijke Korte code-opties Makkelijk te slepen en neerzetten Veel opties voor het maken van pagina's help-bestand met documentatie om u te helpen begrijpen hoe het werkt. Als je problemen ondervindt of vragen hebt nadat je het thema hebt gekocht, neem dan gerust contact met me op. Reactietijden kunnen van maandag tot en met zondag 24/72 uur zijn. Wees geduldig bij het plaatsen van een probleem aangezien ik werk (UTC +05: 30) tijdzone, en het kan zijn dat ik u niet meteen antwoord.

Template 178130: WooCommerce Theme
Ontwerper:hitinfotech
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Beauty, Mode, Fashion en Beauty
Tags:woocommerce, wordpress theme, woocommerce theme, ojzee, ojzee wordpress theme, ojzee ecommerce theme
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:eCommerce, Sample content, Online Store/Shop
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x, 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x
Geschikt voor:WooCommerce 4.3.x, 4.4.x, 4.5.x, 4.6.x, 4.7.x, 4.8.x, 4.9.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider
Afbeeldingen:Ja
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?