Flone – Minimalist WooCommerce Theme WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

http://demo.hasthemes.com/banner/flone-wp-1-new.jpghttp://demo.hasthemes.com/banner/flone-wp-3.png Elke keer dat je je bezoekers wilt afleiden, gratis online winkelervaring op uw op WooCommerce gebaseerde site, minimalisme is een gok voor maximale impact. Als u op zoek bent naar een alles-in-één oplossing waarbij u topprestaties vindt in combinatie met minima, strak en schoon webdesign, dan is het Flone WooCommerce-thema uw overweging waard. Dit veelzijdige en uitgebreide WooCommerce-thema is geschikt voor een breed scala aan niches, zoals mode, woonaccessoires, babywinkels, boeken, elektronica, biologische voeding, meubels en nog veel meer. Net als een standaard minimalistisch thema heeft het Flone-thema een overzichtelijk en moderne visuele stijl, uitgerust met 7 koptekststijlen, 25+ secties en 4+ voettekststijlen die elke dag een nieuwe smaak aan uw site zullen geven. Alle unieke homepages hebben een robuuste uitstraling die op de een of andere manier bij de inhoud past. Dit gebruiksvriendelijke, moderne WooCommerce-thema kan ook worden aangepast met de Elementor Page-builder. U krijgt dus een interface voor slepen en neerzetten om het thema in slechts een paar klikken in te stellen zonder enige kennis van codering. Omdat dit thema mobielvriendelijk is, responsive en een Retina-klaar ontwerp heeft, kunnen uw bezoekers uw geweldige foto's bekijken van elk apparaat of mobiele browser zonder gedoe. wat meer is, met de toevoeging van vele andere verbazingwekkende en handige functies zoals meerdere valuta, contactformulier, revolutieschuifregelaar, discussiereactie, product delen en vloeiend scrollen, weet u zeker dat de website gebouwd met dit thema is van uitzonderlijke kwaliteit. Neem de controle over het ontwerp van uw website om uw website volledig geavanceerd en visueel naadloos te maken door vandaag het verbluffende "Flone WooCommerce Theme" te gebruiken. Voor uw gemak bieden we speciale aftersalesondersteuning en regelmatige gratis updates.

Template 175481: WooCommerce Theme
Ontwerper:ThemesHub
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Beauty, Mode, Kleding Webwinkel, Fashion en Beauty
Tags:accessories, clean, clothing, fashion, furniture, jewelry, minimalist, modern, office, responsive, store, wordpress, woocommerce, ecommerce, elementor
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Ajax, Bootstrap, Mobile Layout Included, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Team Members
Geschikt voor:WordPress 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x
Geschikt voor:WooCommerce 4.0.x, 4.1.x, 4.2.x, 4.3.x, 4.7.x, 4.8.x, 4.9.x
Compatible With:WooCommerce, WPML
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?