Vite Nera WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Vite Nera is een exclusief WordPress-wijnthema gemaakt voor wijnwinkels, wijngaarden, restaurants, supermarkten en blogs over eten en wijn. Dit wijn WordPress-thema wordt mogelijk gemaakt door WooCommerce, de meest gebruikte en krachtige WordPress-plug-in voor succesvol e-commercebedrijf.Dankzij de WooCommerce-functies die zijn gestileerd naar het ontwerp van de Vite Nera, krijg je onbeperkte tools om een mooie en handige winkel te creëren voor uw dranken, categoriseer producten en geef uw potentiële klanten alle tools voor gestroomlijnd en veilig afrekenen. Met WooCommerce kunt u veel gateways gebruiken zonder extra kosten, en kunt u ook bezorg- en afhaalopties inschakelen voor uw online shoppers. Als winkelmanager krijg je alle tools voor winkelbeheer gecentraliseerd in één dashboard. Dit WordPress-wijnwinkel-thema is gemaakt en kan worden bewerkt met WordPress-blokken - de native WP-aanpassingservaring. We hebben het thema ook uitgerust met Getwid - een enorme verzameling extra inhoudsblokken voor het bouwen van getuigenissen, schuifregelaars, banners en meer nuttige website-secties. Het Vite Nera WordPress wijnwinkel-thema heeft alles om u te helpen het beste van uw wijnwinkelassortiment te laten zien en stimuleer directe verkoop.

Template 172767: WooCommerce Theme
Ontwerper:MotoPress
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Wijn, Brouwerij, Horeca en Levensmiddelen, Dranken
Tags:food, gutenberg, minimal, shop, store, wine, woocommerce, blog
WordPress Builder:Gutenberg Editor
Features:Premium, Responsive, Search Engine Friendly
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Geschikt voor:WooCommerce 4.9.x
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?