Vegelite WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Vegelite Responsive WooCommerce Theme is perfect ontworpen voor voedsel, groente, fruit, wijn, speelgoed, koffie, medicijnen, mode, kleding en multifunctionele winkels. Het Vegelite-thema ziet er goed en professioneel uit met zijn kleurencombinatie. Het ziet er geweldig uit met zijn strakke en professionele uitstraling. Ondersteunt de nieuwste versie van Wordpress 5.xx, dit thema met alle moderne functies, die geschikt is voor elke e-commerce website-eis

Template 159341: WooCommerce Theme
Ontwerper:mahardhi
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Horeca en Levensmiddelen
Tags:fashion, food, fruit, grocery, modern, multicolor, organic, restaurant, shopping, vegetable, wordpress
WordPress Builder:Visual Composer
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Multipurpose, Responsive, Right to left language support, Search Engine Friendly, eCommerce, Dropdown Menu, Quickstart Package, Advanced Theme Options, MegaMenu, Blog, Online Store/Shop, HTML 5, jQuery
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x, 5.1.x, 5.2.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WooCommerce, MailChimp
Afbeeldingen:Ja
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?