Oregon WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Thema Informatie

Oregon is een schoon, modern, functioneel en gebruiksvriendelijk WooCommerce-thema dat met opzet is gebouwd voor de biologische voeding, biologische winkel en biologische boerderij. Gebouwd met Elementor en volledig responsive, deze kant-en-klare website is een goede keuze om een geweldige eCommerce-website te bouwen! Oregon Kenmerken: Mooi ontwerp en volledig responsive: het is nog steeds hetzelfde mooie thema op elke mogelijke viewport, zodat elke pixel altijd reageert perfect.Vertaling & ondersteuning RTL-taal: Deze demo ondersteunt volledig RTL-taal. Ongeacht de taal die u spreekt, bouw sites in uw moedertaal. Alle secties aanpasbaar: In het paneel Aanpassen kan men de lay-out van de websitecontainer, koptekst, winkel, enkele pagina's, zijbalk en voettekst beheren. een groter menu, met meer ervaringen voor de gebruiker. Focus op banner, promotie en alles wat je maar wilt. Ajax-winkelwagen: een optie om de items te kopen zonder de huidige pagina te verlaten. Ingebouwde stijlen en kleurenpaletten: stel kleuren en lettertypen gemakkelijk in! We begrijpen dat het belangrijk is om lettertypen en kleuren in te stellen die passen bij uw merk. Klantaccounts: klanten kunnen zich registreren, inloggen, adressen wijzigen en eerdere bestellingen bekijken.

Template 146478: WooCommerce Theme
Ontwerper:WooVina
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Licentie:Eenmalig gebruik (overdraagbaar)
Onderwerp(en):Levensmiddelen Webwinkel, Horeca en Levensmiddelen
Tags:woocommerce theme, woocommerce organic food theme, woovina pro demos, woovina demos, woocommerce theme for organic food, free woocommerce theme for organic food
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Ajax, Bootstrap, Mobile Layout Included, Responsive, Right to left language support, Search Engine Friendly, Single Product, eCommerce, Dropdown Menu, Sample content, Drag and Drop Content, MegaMenu, jQuery, Parallax, Lazy Load effect
Geschikt voor:WordPress 5.2.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider, WPML, MailChimp, Polylang
Afbeeldingen:Ja
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Is dit je nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.