Crafty WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Thema Informatie

Crafty - Een schone, minimalistische WooCommerce WordPress ThemeCrafty is een PRO-demo van het WooVina-thema gebouwd met WooCommerce en Elementor Pro als een geweldige oplossing voor online winkels. Deze vooraf gebouwde website heeft een schoon, minimaal ontwerp en een volledig responsieve lay-out die u kunt importeren en uw geweldige website kunt maken zonder extra aanpassingen toe te voegen! Crafty Template-functies: mooi ontwerp en volledig responsive: het is nog steeds hetzelfde mooie thema op elke mogelijke viewport, zodat elke pixel altijd perfect reageert.Vertaling en ondersteuning van RTL-taal: deze demo ondersteunt volledig RTL-taal. Ongeacht de taal die u spreekt, bouw sites in uw moedertaal. Alle secties aanpasbaar: In het paneel Aanpassen kan men de lay-out van de websitecontainer, koptekst, winkel, enkele pagina's, zijbalk en voettekst beheren. een groter menu, met meer ervaringen voor de gebruiker. Focus op banner, promotie en alles wat je maar wilt. Ajax-filters: filter producten op kleuren en andere parameters met behulp van tags. Ajax-winkelwagen: een optie om de items te kopen zonder de huidige pagina te verlaten. Ingebouwde stijlen en kleurenpaletten: stel kleuren en lettertypen gemakkelijk in ! We begrijpen dat het belangrijk is om lettertypen en kleuren in te stellen die passen bij uw merk. Klantaccounts: klanten kunnen zich registreren, inloggen, adressen wijzigen en eerdere bestellingen bekijken.

Template 144041: WooCommerce Theme
Ontwerper:WooVina
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Licentie:Eenmalig gebruik (overdraagbaar)
Onderwerp(en):Cadeaus, Cadeauwinkel, Woning en Gezin, Cadeaus en Bloemen
Tags:minimalist, premium woocommerce theme, woovina pro demos, premium wordpress theme
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Accelerated Mobile Pages (AMP), Beheersysteem, Ajax, Bootstrap, Responsive, Retina Ready, Right to left language support, Search Engine Friendly, eCommerce, Dropdown Menu, Sample content, Quickstart Package, Drag and Drop Content, Online Store/Shop, HTML 5, jQuery, Lazy Load effect
Geschikt voor:WordPress 5.2.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Afbeeldingen:Ja
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Is dit je nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.