Flower WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Thema Informatie

Flower WooCommerce WordPress Theme is prachtig ontworpen voor een Flowers Boutique-website. Het is een responsive thema en gericht op bloemistendiensten, boeketontwerp, bloemendecor voor evenementen en ceremoniedecoratie. Kenmerken bloemthema: mooi ontwerp en volledig responsive: het is nog steeds hetzelfde mooie thema op elke mogelijke viewport, zodat elke pixel altijd perfect reageert. Vertaling en ondersteuning RTL-taal: Deze demo ondersteunt de RTL-taal volledig. Ongeacht de taal die u spreekt, bouw sites in uw moedertaal. Alle secties aanpasbaar: In het paneel Aanpassen kan men de lay-out van de websitecontainer, koptekst, winkel, enkele pagina's, zijbalk en voettekst beheren. een groter menu, met meer ervaringen voor de gebruiker. Focus op banner, promotie en alles wat je maar wilt. Ajax-filters: filter producten op kleuren en andere parameters met behulp van tags. Ajax-winkelwagen: een optie om de items te kopen zonder de huidige pagina te verlaten. Ingebouwde stijlen en kleurenpaletten: stel kleuren en lettertypen eenvoudig in! We begrijpen dat het belangrijk is om lettertypen en kleuren in te stellen die passen bij uw merk. Klantaccounts: klanten kunnen zich registreren, inloggen, adressen wijzigen en eerdere bestellingen bekijken.

Template 136134: WooCommerce Theme
Ontwerper:WooVina
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Licentie:Eenmalig gebruik (overdraagbaar)
Onderwerp(en):Bloemenwinkel, Bloemen, Cadeaus en Bloemen
Tags:woovina, woovina child themes, flower woocommerce theme, flower wordpress theme, flower elementor theme
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Ajax, Bootstrap, Mobile Layout Included, Responsive, Right to left language support, eCommerce, Dropdown Menu, Sample content, Quickstart Package, Drag and Drop Content, MegaMenu, Online Store/Shop, Parallax, Lazy Load effect
Geschikt voor:WordPress 5.2.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider, WPML, MailChimp, Polylang
Afbeeldingen:Ja
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Is dit je nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.