Noor WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Thema Informatie

Noor is een WordPress-thema voor elektrische service ontworpen en ontwikkeld met behulp van Wp-bakkerij, Revolution-schuifregelaar, Contactformulier 7 en meer. Noor is volledig geoptimaliseerd, klaar voor gebruik en goed becommentarieerd, en is een volledig uitgerust Electric Service WordPress-thema voor het maken van verbluffende en schone Electric Service-websites. Noor WordPress Theme zit vol met een prachtig strak ontwerp en zit vol met functies. Inclusief meerdere homepaginavarianten, Google-kaart, services, winkel en nog veel meer! De sjabloon is gebouwd op de nieuwste Bootstrap. Noor is volledig responsive en mobielvriendelijk. Het bevat pagina en lay-out die specifiek zijn gemaakt om de responsieve visuele omgeving te zijn die momenteel op de markt is.

Template 136129: WooCommerce Theme
Ontwerper:AndromedaThemes
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Licentie:Eenmalig gebruik (overdraagbaar)
Onderwerp(en):Industrieel, Zakelijk
Tags:bulbs, electric, electrician, industrial, industry, lamps, products, services, shop, wires, online store, online shop, electicity, electric company, electric services, electric products
WordPress Builder:WPBakery Page Builder
Features:Beheersysteem, Ajax, Bootstrap, License, Multipurpose, Premium, Pro, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Single Product, Team Members, eCommerce, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Tabs, Quickstart Package, Advanced Theme Options, MegaMenu, Performance Optimization, Blog, Online Store/Shop, Gallery, Portfolio, jQuery, Parallax
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x, 5.1.x, 5.2.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider, WPML, MailChimp
Afbeeldingen:Ja
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Is dit je nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.