Bistro WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Thema Informatie

Bistro is een WooVina-kinderthema dat is ontworpen voor winkels die biologische en voedselproducten en andere verbruiksartikelen verkopen. Het heeft een vriendelijk en warm ontwerp dat zich leent voor deze branche. Bistro is gebouwd op het robuuste WooVina-kernthema dat je kent en waar je van houdt. Bistro-themafuncties: mooi ontwerp en volledig responsive: het is nog steeds hetzelfde mooie thema op elke mogelijke viewport, zodat elke pixel altijd perfect reageert. taal: Deze demo ondersteunt de RTL-taal volledig. Ongeacht de taal die u spreekt, bouw sites in uw moedertaal. Alle secties aanpasbaar: In het paneel Aanpassen kan men de lay-out van de websitecontainer, koptekst, winkel, enkele pagina's, zijbalk en voettekst beheren. een groter menu, met meer ervaringen voor de gebruiker. Focus op banner, promotie en alles wat je maar wilt. Ajax-winkelwagen: een optie om de items te kopen zonder de huidige pagina te verlaten. Ingebouwde stijlen en kleurenpaletten: stel kleuren en lettertypen gemakkelijk in! We begrijpen dat het belangrijk is om lettertypen en kleuren in te stellen die passen bij uw merk. Klantaccounts: klanten kunnen zich registreren, inloggen, adressen wijzigen en eerdere bestellingen bekijken.

Template 136120: WooCommerce Theme
Ontwerper:WooVina
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Licentie:Eenmalig gebruik (overdraagbaar)
Onderwerp(en):Levensmiddelen Webwinkel, Horeca en Levensmiddelen
Tags:woovina child theme, woocommerce organic food theme, wordpress organic food theme
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Ajax, Bootstrap, Mobile Layout Included, Responsive, Right to left language support, Search Engine Friendly, eCommerce, Dropdown Menu, Sample content, Tabs, Quickstart Package, Drag and Drop Content, MegaMenu, Online Store/Shop, Parallax, Lazy Load effect
Geschikt voor:WordPress 5.2.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WooCommerce, WPML, MailChimp, Polylang
Waardering: (2 beoordelingen)
Afbeeldingen:Ja
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Is dit je nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.