Taron WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Thema Informatie

Taron Theme is een multifunctioneel WooCommerce WordPress-thema dat is ontworpen voor mode, meubels, elektronica, accessoires, schoonheidswinkels en allerlei soorten marktplaatszaken. Dit thema is volledig responsive, het ziet er verbluffend uit op alle soorten schermen en apparaten.Taron-themafuncties: mooi ontwerp en volledig responsive: het is nog steeds hetzelfde mooie thema op elke mogelijke viewport, zodat elke pixel altijd perfect reageert. RTL-taal: deze demo ondersteunt de RTL-taal volledig. Ongeacht de taal die u spreekt, bouw sites in uw moedertaal. Alle secties aanpasbaar: In het paneel Aanpassen kan men de lay-out van de websitecontainer, koptekst, winkel, enkele pagina's, zijbalk en voettekst beheren. een groter menu, met meer ervaringen voor de gebruiker. Focus op banner, promotie en alles wat je maar wilt. Ajax-filters: filter producten op kleuren en andere parameters met behulp van tags. Ajax-winkelwagen: een optie om de items te kopen zonder de huidige pagina te verlaten. Ingebouwde stijlen en kleurenpaletten: stel kleuren en lettertypen eenvoudig in! We begrijpen dat het belangrijk is om lettertypen en kleuren in te stellen die passen bij uw merk. Klantaccounts: klanten kunnen zich registreren, inloggen, adressen wijzigen en eerdere bestellingen bekijken.

Template 126723: WooCommerce Theme
Ontwerper:WooVina
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Licentie:Eenmalig gebruik (overdraagbaar)
Onderwerp(en):Mode, Kleding Webwinkel, Fashion en Beauty
Tags:wordpress theme, woocommerce theme, woovina child theme, multipurpose theme, woovina premium demos, premium woocommerce theme
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Ajax, Bootstrap, Mobile Layout Included, Responsive, Right to left language support, Search Engine Friendly, eCommerce, Dropdown Menu, Sample content, Quickstart Package, Drag and Drop Content, MegaMenu, Online Store/Shop
Geschikt voor:WordPress 5.2.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider, WPML, Polylang
Formulier(en):Login Form, Newsletter Subscription, User Registration, Search Form
Ontwikkeld voor:WooCommerce 4.2.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.5.x
Afbeeldingen:Ja
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Is dit je nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.