Madina WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Madina - Elektronicawinkel WooCommerce WordPress ThemeMadina is een goede e-commerce websitesjabloon speciaal gemaakt voor Electronics Store, op leveranciers gebaseerde marktplaatsen en aangesloten websites. Gebouwd met de nieuwste versie van WordPress, WooCommerce, Elementor en WooVina-thema gecombineerd met duidelijke, unieke en volledig responsieve lay-outs Madina is een goede keuze om een geweldige online elektronicawinkel te creëren, op leveranciers gebaseerde marktplaatsenwebsites! responsive: Het is nog steeds hetzelfde mooie thema op elke mogelijke viewport, zodat elke pixel altijd perfect reageert. Vertaling en ondersteuning RTL-taal: Deze demo ondersteunt volledig RTL-taal. Ongeacht de taal die u spreekt, bouw sites in uw moedertaal. Alle secties aanpasbaar: In het paneel Aanpassen kan men de lay-out van de websitecontainer, koptekst, winkel, enkele pagina's, zijbalk en voettekst beheren. een groter menu, met meer ervaringen voor de gebruiker. Focus op banner, promotie en alles wat je maar wilt. Ajax-filters: filter producten op kleuren en andere parameters met behulp van tags. Ajax-winkelwagen: een optie om de items te kopen zonder de huidige pagina te verlaten. Ingebouwde stijlen en kleurenpaletten: stel kleuren en lettertypen gemakkelijk in ! We begrijpen dat het belangrijk is om lettertypen en kleuren in te stellen die passen bij uw merk. Klantaccounts: klanten kunnen zich registreren, inloggen, adressen wijzigen en eerdere bestellingen bekijken.

Template 122124: WooCommerce Theme
Ontwerper:WooVina
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Elektronica, Elektronicawinkel
Tags:electronics, woocommerce, ecommerce, elementor, woovina
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Ajax, Bootstrap, Mobile Layout Included, eCommerce, Sample content, Tabs, Quickstart Package, MegaMenu, Performance Optimization, Blog, Online Store/Shop
Geschikt voor:WordPress 5.2.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider, WPML, MailChimp, Polylang
Waardering: (1 beoordeling)
Formulier(en):Contact Form, Login Form, User Registration, Search Form
Ontwikkeld voor:WooCommerce 4.2.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.5.x
Afbeeldingen:Ja
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?