Watchful WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Het waakzame WooCommerce-thema is een modern en flexibel WordPress-thema met prachtige typografie, subtiele overgangen, interessant gebruik van navigatie en nog veel meer. Waakzaam thema speciaal ontwerp voor horloges, mode, schoenen, accessoires, ambacht, woninginrichting en multifunctionele winkelcategorie. Het waakzame thema heeft het ontworpen om uw site mooier en uw leven gemakkelijker te maken. Het Watchful-thema is compatibel met een bundel van de premium-plug-in: WPBakery Page Builder en met deze plug-in eenvoudig aan te passen met de paginabuilder met slepen en neerzetten waarmee je snel en gemakkelijk elk type lay-out kunt maken. Waakzaam thema inbegrepen, allemaal uitgerust met een verzameling krachtige korte codes en widgets, voor eenvoudig gebruik en capaciteit. Het waakzame thema zit vol met een grote verzameling winkellay-outs, waaronder veel productsjablonen en -elementen.

Template 110425: WooCommerce Theme
Ontwerper:TemplateMela
Plugins:Dit thema wordt geleverd met een of meerdere plugins. De meegeleverde pluginversies zijn onderdeel van het thema en mag je blijvend gebruiken op de website. Updates van deze plugins worden geleverd door de ontwikkelaar van het thema via thema-updates.
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis zodat je kosteloos gebruik kunt maken van de Engelstalige klantenservice via de ontwikkelaar van het thema.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Mode, Juwelier, Gezondheid en Medisch, Horloges, Kunst en Cultuur, Woning en Gezin, Fashion en Beauty, Accessoires
Tags:accessories, clean, clothes, coffee, cosmetic, design, fashion, furniture, handcraft, modern, online, pet, responsive, shoes, shopping, watches, wordpress, woocommerce, ecommerce
WordPress Builder:WPBakery Page Builder
Features:Mobile Layout Included, Multipurpose, Premium, Responsive, Dropdown Menu, Sample content, Quickstart Package, MegaMenu, Blog, Online Store/Shop, Gallery, Parallax
Geschikt voor:WordPress 4.8.x, 4.9.x, 5.0-5.6.x, 5.0.x, 5.1.x, 5.2.x, 5.3.x, 5.4.x, 5.5.x, 5.6.x, 5.7.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x, 3.9.x, 4.0.x, 4.1.x, 4.2.x, 4.3.x, 4.4.x, 4.5.x, 4.6.x, 4.7.x, 4.8.x, 4.9.x
Compatible With:WooCommerce, Revolution Slider, WPML, MailChimp, Polylang
Waardering: (1 beoordeling)
Formulier(en):Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration
Ontwikkeld voor:WooCommerce 4.2.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.4.x
Afbeeldingen:Afbeeldingen worden niet meegeleverd met het thema. De voorbeeldinhoud van het thema is voorzien van plaatshouders welke je zelf eenvoudig kunt vervangen met eigen afbeeldingen of stockfotos.
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?