WeRun WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Thema Informatie

Beheer uw website met WeRun Marathon WooCommerceTheme Bent u op zoek naar ideeën voor het organiseren van een hardloopmarathon? Dan ben je hier aan het juiste adres! Gezond leven is tegenwoordig meer dan een trend. Het is ook een soort liefdadigheid. Mensen over de hele wereld zorgen voor anderen die voor hun eigen gezondheid zorgen. Een van de meest populaire manieren is marathons. Deze activiteit verzamelt heel verschillende hardlopers. Omdat ze vaak ver van de professionele sport verwijderd zijn, zijn ze erg gemotiveerd. Daarom willen we u ons unieke Marathon WooCommerce-thema presenteren! Het heet WeRun. Haast je vandaag om het te downloaden en een pakkende website te bouwen. Dit WordPress-thema is gemaakt om het proces van website-ontwikkeling te vergemakkelijken. Het is al voorzien van vooraf ontworpen paginasjablonen, responsieve versie, compatibiliteit tussen browsers en andere voordelen. Vervang gewoon het voorbeeld door uw inhoud of gebruik de gedetailleerde documentatie om meer wijzigingen toe te voegen. Kies WeRun en informeer iedereen over het online lopen van marathons en andere sportbijeenkomsten!

Template 103100: WooCommerce Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Licentie:Eenmalig gebruik (overdraagbaar)
Onderwerp(en):Sportwinkel, Hardlopen, Sport, Sport en Reizen
Tags:activity, care, charity, health, online, responsive, sport, theme, wordpress, website
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Advanced Theme Options, Performance Optimization, Website Builder
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WooCommerce, WPML, MailChimp, Ecwid
Ontwikkeld voor:WooCommerce 4.2.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.5.x
Afbeeldingen:Ja
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Is dit je nieuwe website?