AutoStore WooCommerce Theme

  • Omschrijving
  • Details
  • VragenTemplate Informatie

Ontdek de vele secties in het WordPress-thema voor auto-onderdelen om te vertellen over al het moois van uw e-store Dit WordPress-thema voor auto-onderdelen is gemaakt met de hulp van een Elementor-bouwer en een verscheidenheid aan premium add-ons. Alle pagina's zijn zorgvuldig samengesteld en zijn volledig aanpasbaar. U kunt de elementen uit de rijke collectie van de bouwer kiezen en deze aan de pagina's toevoegen met behulp van eenvoudige drag-n-drop-technologie.We hebben gezorgd voor voldoende plaats om de informatie over de betalingsmethoden, verzending, retourbeleid, enz. In het auto-onderdelen WordPress-thema kunt u zoveel items plaatsen als u nodig heeft. Ze worden in de compacte productroosters geplaatst, zodat er voor iedereen voldoende ruimte is. Uw klanten krijgen de mogelijkheid om hun persoonlijke accounts, verlanglijstjes aan te maken en de bestellingen te controleren via de winkelwagenpagina. Dankzij de WooCommerce-plug-in vindt u veel functies voor eenvoudige verkoop.

Template 101018: WooCommerce Theme
Ontwerper:ZEMEZ
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Auto-onderdelen, Auto, Auto's en Motoren
Tags:app, auto, automotive, car, features, parts, rental, repair, sales, service, shop, store, template, templates, themes, wordpress, woocommerce, elementor, logo.
WordPress Builder:Elementor Website Builder
Features:Beheersysteem, Responsive, Retina Ready, Search Engine Friendly, Google map, Sample content, Advanced Theme Options
Geschikt voor:WordPress 5.0-5.6.x
Geschikt voor:WooCommerce 3.6.x-4.2.x
Compatible With:WPML, MailChimp, Ecwid
Ontwikkeld voor:WooCommerce 4.2.x
Ontwikkeld voor:WordPress 5.5.x
Afbeeldingen:Ja
Types:WooCommerce Themes

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?