WooCommerce Themes

WooCommerce is een een erg geliefde uitbreiding voor WordPress waarmee iedereen de deuren van eigen webshop kan openen. Met het installeren van de gratis WooCommerce plugin voeg je diverse verkoopmogelijkheden toe aan je website.

De keuze in WooCommerce Themes is groot. Op deze pagina vind je een overzicht van alle speciaal voor WooCommerce ontwikkelde thema's. Het verschil met WordPress Thema's is dat een WooCommerce Thema is voorzien van diverse extra pagina's, zoals een productpagina, categoriepagina en winkelwagen. We bieden WooCommerce Themes aan voor vele verschillende branches en niches, hierdoor is er altijd wel een thema wat past bij jouw webshop. Vergeet niet dat je de uitstraling van elk thema eenvoudig kunt aanpassen door de foto's en banners te vervangen met je eigen materiaal.


Zelf een eigen website maken met WooCommerce?

Kies een ontwerp uit 108 verschillende WooCommerce Themes en begin vandaag nog met het maken van je eigen website.Er zijn 108 templates gevonden, dit is pagina 1 van 5.

Meer over WooCommerce

Voor kleinere en beginnende webwinkeliers is WooCommerce een geliefde keuze als webwinkelplatform. De gebruiksvriendelijke beheeromgeving helpt je om snel te beginnen met verkopen. Ook gevorderde webwinkeliers heeft WooCommerce veel te bieden.

De belangrijkste mogelijkheid in WooCommerce is natuurlijk het verkopen van producten, maar wist je dat je ook geavanceerde productvariaties kunt verkopen? Denk bijvoorbeeld aan schoenmaten of kledingmaten. Of wist je dat je actuele voorraad bijhouden? Het kan met WooCommerce Themes. Ook kun je gebruik maken van geavanceerde verkoopfuncties, zoals actieprijzen en kortingscodes, en heb je altijd een actueel overzicht van omzet en resultaten.

Een veelgestelde vraag aan onze klantenservice is of het mogelijk is om iDEAL betalingen te accepteren in WooCommerce. Dit is geen enkel probleem! Vrijwel elke betalingsverwerker biedt een eigen WooCommerce integratie aan, wij maken zelf met veel plezier gebruik van Mollie. Je kunt je gratis aanmelden als acceptant en binnen enkele minuten kun je betalingen accepteren!

Ook andere betaalmethodes zijn mogelijk, zoals het in België veelgebruikte Bancontact/Mistercash, maar ook Paypal, creditcard of bankoverschrijving. In WooCommerce kun je elke klant laten betalen op zijn of haar gewenste wijze.

Een andere veelgestelde vraag is of er verschillende verzendmethodes mogelijk zijn. Je kunt verschillende verzendmethodes instellen, met variabele tarieven (bijvoorbeeld op basis van gewicht), een vast tarief (per bestelling), of gratis verzending vanaf een bepaald bedrag. Ook kun je een uitgebreide PostNL plugin installeren, waarmee je toegang hebt tot de dynamische verzendmogelijkheden die PostNL webwinkeliers biedt.

Heb je nog vragen over WooCommerce? Of heb je specifieke vragen over een van de templates? Neem contact op met onze klantenservice.


Wat onze klanten zeggen...


Zign.nl