Verdango WooCommerce Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Begin je kledingzaak met het verbazingwekkende Verdango fashion store WordPress-thema. Uw e-commercesite ziet er modern en stijlvol uit dankzij een aantrekkelijk uiterlijk en een sterke functionaliteit van het thema. Het is voorzien van een geweldige Jet-plug-in toolset voor Elementor Page builder. Je verrijkt de inhoud van de site met aantrekkelijke, nuttige elementen en past gevarieerde stijlinstellingen toe met behulp van de JetElements-plug-in. Met de JetMenu-plug-in maakt u een mega-menu met vervolgkeuzelijsten en past u het ontwerp aan uw smaak aan. De plug-in JetWoobuilder breidt uw kansen uit voor het weergeven van producten en hun taxonomieën. U voegt verbazingwekkende elementen toe aan de pagina's met de JetBlog-plug-in. Het is mogelijk om de headers en footers met aanvullende elementen te vullen met de plug-in JetBlocks. U kunt vooraf ontworpen secties selecteren en deze invoegen in de pagina's via de Magic Button-optie van JetThemeCore-plug-in. U zult uw site opvrolijken met verbluffende animatie-effecten en visuele tricks met de JetTricks-plug-in. Uw verkoop zal worden gestimuleerd dankzij een responsive thema van Verdango WordPress!

Template 74359:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:1
Bronbestanden:
Features:Beheersysteem, Easy Installation, Ecwid Ready, Elementor Page Builder, Long-term support, Optimized Source Code, Responsive, Retina Ready, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Visual Editor, Voorbereid voor WPML
Functionaliteit:Blog, Online Store/Shop
Vereisten Webhosting:Web Server (preferably Apache)

MySQL 5.5 of hoger, The php fopen Apache module, The suPHP Apache module, 50 MB of disk space, Memory limit per process: 64mb (128mb of more recommended)

Supported versions: PHP 5.6.x, PHP 7.0.4, PHP 7.0.6+
Not supported: PHP 7.1, PHP 5.4
Onderwerp(en):Mode, Kleding Webwinkel, Fashion en Beauty
Formulier(en):Contact Form, Search Form
Ontwikkeld voor:WooCommerce 3.4.x
Geschikt voor:WordPress 4.2.x-4.9.x
Ontwikkeld voor:WordPress 4.9.x
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Er zijn nog geen vragen gesteld over Verdango WooCommerce Template

  Heeft u vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven u graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit uw nieuwe website?