FinUp Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Verbluffende Business Coach Website Design Een business coach website design kan u helpen om uw coachingdiensten zonder problemen te promoten. Een website is een moderne multitool voor communicatie en reclame. Als je succesvol wilt zijn, dan is een website een must-have voor jou. Een website is een must-have voor elk modern bedrijf. Het is belangrijk omdat mensen tegenwoordig de neiging hebben om online naar informatie te zoeken wanneer ze iets nodig hebben. Daarom moet je in de hoogste zoekresultaten zitten. Er zijn tegenwoordig echter tal van websites online. Daarom moet uw website perfect passen bij uw niche. Het heeft een specifiek ontwerp en structuur nodig als u concurrenten wilt overwinnen en een sfeer van professionaliteit wilt creëren. Met dat doel in gedachten hebben we FinUp ontworpen, een geweldige website-sjabloon voor zakelijke coaches. HTML-sjabloon voor zakelijke coaches vol met functies Het ontwerp van de FinUp zakelijke coach-website heeft een aantrekkelijke en stijlvolle uitstraling. We hebben het ontwikkeld om indruk te maken op klanten. Hier vindt u veel CSS3-animaties. Er zijn ook veel geïntegreerde UI-elementen en blokken beschikbaar. Dit maakt uw website opvallend en interactief. Bovendien kunt u met deze sjabloon elk type visuele elementen opnemen. Daarnaast biedt het de volgende voordelen: W3C Geldige, goed becommentarieerde en SEO-vriendelijke code; Stick-to-Top Menu; Google Fonts; Parallax; Responsive layout gebouwd met Bootstrap 4. Vanwege de codering uitgevoerd door W3C-standaarden, uw website zal betrouwbaar en responsive zijn. FinUp werkt probleemloos op alle soorten apparaten of besturingssystemen. Dankzij de optimalisatie wordt uw website SEO-vriendelijk. Dit betekent dat het hoger zal verschijnen in de globale zoekresultaten. Het zal ongetwijfeld meer aandacht trekken voor uw coachingdiensten. De voordelen van dit business coach websiteontwerp eindigen hier echter niet. Aanpasbare oplossing voor een moderne HTML-website Er zijn ook veel kleine functies in deze HTML-oplossing. Ze omvatten werkcontact- en nieuwsbriefabonnementformulieren. Ze zijn bedoeld om de functionaliteit van uw website te verbeteren. Ook kunt u het ontwerp van de FinUp Business Coach-website vrij aanpassen om het een unieke uitstraling te geven. Er is ook een verscheidenheid aan vooraf ontworpen pagina's en inhoudsblokken. Bij hen kunt u meer vertellen over uw coachingbureau of uw team en haar diensten. Als u vragen heeft over FinUp, kunt u altijd de documentatie raadplegen. Het is gemakkelijk leesbaar geschreven en geeft u een beter begrip van hoe deze sjabloon werkt. Toch kunt u altijd contact opnemen met onze 24/7 professionele ondersteuning om antwoorden op uw vragen te krijgen. Aarzel ook niet om de demo te bekijken, waar u kunt zien hoe deze sjabloon eruit ziet en aanvoelt. Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 98749: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Business coaching, coaching website, life coach
Downloads:12
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google Web Fonts
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Gallery Script:Carousel, Grid
Onderwerp(en):Zakelijk, Financieel
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.