SkiUp Website Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Flexibel ontwerp van de website van de skischool Een websiteontwerp van de skischool is een krachtige set hulpmiddelen om uw bedrijf online te presenteren. Als u het klantenbestand van uw skicursussen wilt vergroten, is een dergelijke oplossing een echte tijdsbesparing. Hoewel u daarvoor misschien veel andere oplossingen vindt, is het gebruik van een HTML-sjabloon veel voordeliger. Het is zowel kosteneffectief als betaalbaar voor skischolen van elke soort en maat. Daarom beschouwen we het als een perfecte optie. We hebben een oplossing samengesteld die u mogelijk interesseert. SkiUp HTML-sjabloon is geschikt voor moderne skischolen en heeft een opvallend ontwerp. Hoewel het volledig functioneel is, reageert het ook erg snel. Het betekent dat onze sjabloon zonder problemen op elk modern apparaat kan worden weergegeven. Het raamwerk werd gebruikt om dergelijke prestaties en betrouwbaarheid te bereiken. HTML-sjabloon voor skischool met een verscheidenheid aan functies Dit websiteontwerp van de skischool is een product met meerdere pagina's. Hiermee kunt u alle mogelijke informatie opnemen in vooraf ontwikkelde pagina's. Het enige dat u hoeft te doen, is uw inhoud opnemen in de website. Er zijn pagina's om uw team te presenteren, nieuws te delen, uw diensten te beschrijven enzovoort. En natuurlijk zijn er blog- en galerijpagina's. Daarnaast zijn er nog tal van andere functies die SkiUp u kan bieden: SCSS- en Pug-bronbestanden; Cross-browserondersteuning; Afspraakbeheer; Werkingscontract nieuwsbriefinschrijvingsformulieren; Google Maps. Onze HTML-sjabloon heeft ook een helder ontwerp, zoals elke skischoolwebsite ontwerp moet. Daarom zal uw website indrukwekkend zijn. Bovendien is SkiUp schoon en helder. U kunt elk deel van de website of elk type informatie markeren. Met de geïntegreerde inhoudsblokken kunt u informatie plaatsen over uw team, skiprogramma's en lessen, skischool, enz. 100% aanpasbare HTML-sjabloon Bovendien is deze sjabloon volledig bewerkbaar en kunt u deze naar wens wijzigen. Ontwikkelaars hebben zelfs een grote verscheidenheid aan CSS3-animatie-effecten toegevoegd. Verschillende overgangen helpen u ook bij het inrichten van een website. Vergeet niet dat u UI-elementen kunt gebruiken om het ontwerp van de SkiUp-skischoolwebsite nog interactiever te maken. Vanwege de geldige code en optimalisatie is deze sjabloon ook gemakkelijk te bewerken. Het garandeert een hogere wereldwijde rangschikking op het gebied van zoeken op het web. Als u meer wilt weten over deze sjabloon, raadpleeg dan onze documentatie. Het is gemakkelijk te lezen en beantwoordt alle veelgestelde vragen. Aarzel niet om contact op te nemen met ons 24/7 gekwalificeerd ondersteuningsteam als je problemen hebt met SkiUp. We staan altijd klaar om u te helpen deze op te lossen en de beste website voor uw bedrijf te bouwen.Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 98665: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Skischool, wintersportschool, skateschool
Downloads:17
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Appointment Booking, Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Grid
Onderwerp(en):Wintersport, Sport, Sport en Reizen, Meer Sport
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Tags:anchor, booking, club, coach, expert, force, health, instructors, psychology, racing, rent, reservation, snow, sport, strong, team, training, travel, winter
Types:Website Templates

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.