PRBand Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Modern PR-websiteontwerp Een PR-websiteontwerp kan uw bedrijf helpen zichzelf online te presenteren. Een van de meest effectieve manieren om dit te doen, is door een website te hebben. Het helpt u om uw bedrijf te adverteren en contact te houden met klanten. bovendien is het vooral belangrijk voor bedrijven die werkzaam zijn op het gebied van marketing of public relations. Deze gebieden hebben alles te maken met de indruk die u bij uw klanten creëert. En daarom huren veel bedrijven webontwikkelaars in, maar er is altijd een manier om geld en tijd te besparen op webontwikkeling. Het is aan te raden een goed ontworpen website te maken met een hoogwaardige HTML-sjabloon. En als u een sfeer van vertrouwen wilt creëren, is het gebruik van PRBand-sjabloon voor de website van uw bedrijf een must. Een website in oude stijl met buggy-functies zou immers niet werken. Je hebt iets speciaals nodig.Feature Rich PR Agency Website DesignDeze sjabloon heeft veel geweldige functies en een aantrekkelijk ontwerp. Het is schoon en u kunt de belangrijkste informatie en aanbiedingen markeren. PRBand PR-bureau website-ontwerp heeft ook verschillende visuele elementen. Ze bevatten verbluffende CSS3-effecten en veel elementen en blokken. PRBand heeft ook echt intuïtieve navigatie en biedt klanten een geweldige gebruikerservaring. Andere opvallende kenmerken zijn onder meer: Een enorme set UI-elementen en blokken SCSS- en Pug-bronbestanden; Cross-browserondersteuning; Contact- en nieuwsbriefabonnement voor werken; Google Maps & Google Fonts; Geoptimaliseerd voor snelheid. Ons nieuwe PR-bureau website-ontwerp heeft meer dan 20 vooraf ontwikkelde webpagina's. En met hen kunt u alles over uw bedrijf vertellen. Ook kunt u uw team en hun professionele ervaring in detail beschrijven. U vindt hier ook een blog waarmee u alle soorten berichten kunt publiceren. Een vooraf ontworpen galerijpagina die door ons team is ontwikkeld, presenteert visuele inhoud op de best mogelijke manier. Volledig responsieve HTML-sjabloon voor PR-bureaus Ons team van ontwikkelaars heeft avalide-code toegevoegd aan deze HTML-oplossing. Dit is de reden waarom de website van PRBand PR-bureau zeer responsive is. Het is mogelijk dankzij het Bootstrap 4-framework dat onze sjabloon compatibel maakt met verschillende apparaten. Bovendien zal uw website door een hoge optimalisatie snel zijn. En we weten allemaal dat klanten snelle websites met geweldige prestaties nodig hebben.Om het proces van installatie en beheer van deze sjabloon te vereenvoudigen, bieden we gedetailleerde sjabloondocumentatie. Het is erg handig om meer te leren over de PRBand HTML-sjabloon. Als er echter vragen rijzen, kunt u altijd contact opnemen met ons 24/7 ondersteuningsteam dat altijd beschikbaar is om u te helpen. We streven ernaar u te helpen bij het opzetten van de beste HTML-website voor uw bedrijf en tegelijkertijd een eersteklas gebruikerservaring te bieden.

Template 98494: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Bedrijfsadvies, marketingbedrijf, belastingadviseur, financiële adviseurs
Downloads:6
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Tabs
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Slider, Grid
Onderwerp(en):Consultancy, Zakelijk, Dienstverlening
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.