HorseClub Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Een website is een moderne must-have voor elk bedrijf. En paardensport is geen uitzondering. Als het echter om een dergelijk veeleisend bedrijf gaat, heeft u een speciaal ontwikkelde website nodig. Je hebt iets betrouwbaars en volledig responsive nodig. En we zijn er zeker van dat HorseClud perfect past bij elk type paardeneigenaarsgemeenschap. Bovendien is het vrij eenvoudig om de HorseClub HTML-sjabloon te installeren. En maatwerk zou niet veel tijd kosten. Integendeel, het ontwikkelen van een website vanaf nul kan veel tijd kosten. En geld. Met HorseClub kunt u een multi-functionele en volledig functionele website maken. Je kunt de demo bekijken om te zien hoe het echt werkt en eruit ziet. Over de look gesproken, deze sjabloon heeft een elegant en strak ontwerp. Een perfecte combinatie voor dergelijke nobele sport. Maar als je het niet eens bent met kleurtinten of sommige elementen wilt veranderen, kun je met ontwerp spelen zoals je wilt. HorseClub is volledig bewerkbaar. Bovendien bevat het zelfs nuttige visuele elementen. Het bevat bijvoorbeeld een enorme UI-kit, coole CSS-animaties en overgangen. En natuurlijk bevat het Parallax. Als een sjabloon met meerdere pagina's, bevat deze veel pagina's en kan deze worden gevuld met alle benodigde informatie. U kunt klanten vertellen over uw diensten of hen informeren over uw prijzen. Het is ook eenvoudig om uw team te presenteren. En dankzij de galerij kunt u afbeeldingen op een overzichtelijke manier presenteren. Grote stukken tekst kunnen via de blogpagina worden geplaatst. En natuurlijk werkt deze websitesjabloon op een W3C-geldige code. En het heeft geen overbodige codering. Het betekent dat uw website snel zal zijn. Houd er rekening mee dat klanten en webzoekers de voorkeur geven aan snelle websites. HorseClub ziet er geweldig uit op alle apparaten met alle operationele systemen. En als u een vraag heeft over HrseClub en hoe het werkt, kunt u altijd de documentatie raadplegen. Of neem contact op met het 24/7 premium-ondersteuningsteam. Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 95960: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Paardenclub, paardensportclub, gemeenschap van paardeneigenaren
Downloads:17
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Onderwerp(en):Paarden
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.