Chicken Good Website Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Deze volledig responsieve HTML-sjabloon voor meerdere pluimveebedrijven is een geweldige oplossing voor uw gloednieuwe website. Stijlvol, modern en gemakkelijk te gebruiken, deze HTML5-sjabloon met meerdere pagina's heeft een adaptief ontwerp en verschillende opties voor pagina-indeling. De sjabloon vereenvoudigt het maken van uw site aanzienlijk. Alles is intuïtief duidelijk. En als u op zijn minst kort bekend bent met HTML5-opmaaktaal, is het een plezier om met onze sjabloon te werken. Over het algemeen is het een creatieve sjabloon voor een site met meerdere pagina's. Het bevat een beschrijving van de ervaring en een lijst met producten. En ook een portfolio, een blog, contactgegevens en vele andere elementen en functies. Met deze sjabloon kunt u eenvoudig een fantastische website maken. Omdat het geweldige paginalay-outs en kunstwerken bevat. Deze sjabloon voor uw toekomstige website is snel, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan te passen aan uw behoeften. Opgemerkt moet worden dat de ontwikkelaars bij het maken van deze sjabloon de meest geavanceerde technologieën, CSS3 en HTML5, gebruikten. Dit is een volledig responsieve sjabloon. Deze sjabloon bevat verschillende paginalay-outs met meerdere elementen. Elk element kan volledig worden aangepast. Deze sjabloon is geschikt voor een boerderij van elke grootte. U krijgt ook een website die zich gemakkelijk aanpast aan verschillende schermformaten. Met deze HTML-sjabloon, ontwikkeld met de nieuwste technologie, kunt u elke pagina van uw site aanpassen aan elk type apparaat. Deze sjabloon is een uitstekende weergave van uw bedrijf. Als u een handige website wilt, is dit sjabloon wat u zoekt. Door de meegeleverde extensies te gebruiken, kunt u uw producten net zo mooi presenteren als in de demo-versie. In het hoofdmenu kunt u eenvoudig een catalogus organiseren met productcategorieën, koppelingen en prachtige foto's. De functies voor het toevoegen aan het winkelwagentje en de lijst met gewenste producten, evenals functies voor het vergelijken van de artikelen zijn inbegrepen. De functie van het snel bekijken van een foto van een item wordt ondersteund. Er is ook een ingebouwd gedeelte met recensies. Dus deze sjabloon biedt ondersteuning voor universele en functionele functies.

Template 95263: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Deze sjabloon is klaar voor agrarische zakelijke websites.
Downloads:44
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Onderwerp(en):Boerderij, Pluimvee, Landbouw, Zakelijk
Tags:architects, bakery, company, corn, delivery, egg, eggs, farmer, feed, hens, landscape, lawn, market, milk, restaurant, rooster, roosters, service, shop
Functionaliteit:Gallery
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, LESS, Valid Coding, Sass
Bootstrap Versie:4.0.x
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Waardering: (3 beoordelingen)
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Types:Website Templates

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.