UpDrive Website Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Responsive Online Taxi Service Website TemplateDe online taxi service website template is een perfect hulpmiddel voor taxibedrijven wereldwijd. Het kan uw bedrijf veel hulp bieden bij het opzetten van een juiste vertegenwoordiging op internet. Onze nieuwe oplossing, UpDrive, kan u hierbij helpen. Het is een zeer responsieve HTML-oplossing gebouwd met Bootstrap 4. Deze oplossing is ook ideaal voor eigenaren van kleine bedrijven. Schoon en professioneel ontwerp zijn de onderscheidende kenmerken van deze sjabloon. Het is gemaakt met behulp van trending-oplossingen en de beste tools om het maken van uw website te vereenvoudigen. Als u van plan bent om een website te bouwen die indrukwekkend en rijk is aan functies, is UpDrive de beste keuze. Het biedt u een perfecte basis voor uw toekomstige website tegen een betaalbare prijs. Aanpasbare HTML-sjabloon met veel functiesUpDrive heeft een aanpasbare interface die u meer controle over het ontwerp geeft. Bovendien kan de lay-out van deze online-taxisite-websitesjabloon volledig worden aangepast dankzij de uitgebreide UI-kit. De ontwikkelaars structureerden het zodanig dat de gebruiker gemakkelijk een volledige site kon maken met behulp van ingebouwde lay-outs. Bovendien bevat de sjabloon krachtige functies zoals: W3C Geldig, goed becommentarieerd en SEO-vriendelijke code; Coole CSS3-animatie-effecten en overgangen; Google-lettertypen; Krachtige zoekmachine; Werkende contact- en nieuwsbriefinschrijvingsformulieren; Parallax. Ons product is een krachtige en flexibele online taxi service website template. De pagina's in deze sjabloon helpen u om uw site helemaal opnieuw te bouwen. Het heeft een veelzijdig ontwerp voor een breed scala aan doeleinden. De lay-out zal uw creativiteit in websiteontwikkeling benadrukken. Bovendien geeft het u meer controle over de inhoud van uw website. Topoplossing voor het bouwen van een indrukwekkende HTML-website Dit product is een hoogwaardige keuze voor het maken van websites. Het is geweldig voor een krachtige online aanwezigheid voor uw bedrijf. Het wordt ook gekenmerkt door hoogwaardige aanpasbaarheid, zodat u met elk apparaat en besturingssysteem kunt werken. Met de website-sjabloon UpDrive online taxiservice kunt u eenvoudig een betrouwbare website opzetten. Met behulp van onze HTML-oplossing maakt u een website die u nooit in de steek zal laten. Het is eenvoudig te implementeren en navigeren, kosteneffectief en gebruiksvriendelijk. U kunt het uiterlijk van uw website eenvoudig aanpassen om deze uniek te maken. Aarzel niet om de documentatie van de sjabloon te raadplegen om het gebruik soepel en eenvoudig te maken. Bovendien kunt u altijd rekenen op onze 24/7 professionele ondersteuning die u zal helpen met sjabloonconfiguratie. Houd er rekening mee dat .psd-bestanden niet zijn opgenomen in dit sjabloonpakket.

Template 95022: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:UpDrive-sjabloon is klaar voor zakelijke en services-websites.
Downloads:6
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Onderwerp(en):Taxi, Vervoer, Zakelijk
Tags:agency, car, cars, clients, company, limo, limousine, rent, reservation, reserve, ride, safety, services, transport, travel, trucking, vehicle
Features:Appointment Booking, Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Overige Functies:Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Bootstrap Versie:4.0.x
Gallery Script:Accordion, Carousel, Grid
Formulier(en):Booking Form, Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Types:Website Templates

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.