GrillParty Website Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Indrukwekkende website-sjabloon Barbecue Restaurant Een website-sjabloon voor een barbecue-restaurant is een uniek hulpmiddel voor het promoten van de diensten van uw restaurant online. Om meer bezoekers aan te trekken, moet uw restaurant een zeer smakelijke sfeer creëren. Als u dit wilt bereiken, moet uw website er indrukwekkend uitzien. Dit is waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan website-ontwerp. Dit is met name het geval als u een site voor uw BBQ-restaurant nodig hebt. Naast het visuele uiterlijk, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website stabiel werkt. Met een websitesjabloon kunt u meteen een nieuwe website maken. Bovendien kost het u minder dan de ontwikkeling van een nieuwe website. Met zijn hulp kunt u een website maken die perfect geschikt is voor BBQ-restaurants. Krachtige HTML-oplossing boordevol verschillende functies. Bijvoorbeeld, GrillParty website-sjabloon voor barbecuerestaurants is een oplossing die specifiek is ontwikkeld voor de bovengenoemde doeleinden. Het heeft een opvallend ontwerp dat is ontwikkeld om klanten aan te trekken. Toch is het ook schoon genoeg om de belangrijkste informatie te markeren. Bovendien biedt deze HTML-sjabloon een breed scala aan handige functies voor uw website: ondersteuning voor meerdere browsers; Google-lettertypen en Google-map; Afsprakenbeheer; werkend contactformulier; responsieve lay-out gebouwd met Bootstrap 4. Ontwikkelaars hebben hierbij veel vooraf ontworpen pagina's opgenomen barbecue restaurant website sjabloon. Met hun hulp kunt u klanten veel vertellen over uw diensten en team. U kunt klanten menu's en recepten aanbieden. Uw klanten kunnen ook een aantal boekingen en reserveringen online maken met GrillParty. Of u kunt hen informeren over het laatste nieuws via de nieuwsbrief. 100% responsieve en SEO-ready HTML-sjabloon Bovendien is GrillParty een zeer responsive websitesjabloon voor een barbecuerestaurant. Dit product is ontwikkeld om te werken op alle apparaten met verschillende besturingssystemen. Het ziet er geweldig uit en past zich aan alle moderne schermresoluties aan. Bovendien is het snel en vanwege de optimalisatie is het SEO-vriendelijk. Dat betekent betere rankings in wereldwijde zoekresultaten. De sjabloon bevat een betrouwbare en volledig geldige code. Ontwikkelaars hebben het volledig bewerkbaar gemaakt, zodat u zowel ontwerp als structuur kunt wijzigen. Bovendien is er een uitgebreide UI-kit en vele indrukwekkende visuele effecten van SCSS. Ze zullen een grote hulp zijn bij de decoratie van uw website. U kunt ook de documentatie van de sjabloon raadplegen of contact opnemen met onze 24/7 professionele ondersteuning in geval van vragen over GrillParty.

Template 93459: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:BBQ, restaurant
Downloads:12
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts
Animation:HTML plus JS
Author_user_id:1768190
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Appointment Booking, Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Gallery, Grid
Onderwerp(en):BBQ Restaurant, Cafe en Restaurant, Horeca en Levensmiddelen
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription
Tags:bar, beer, cocktail, cooking, delivery, drink, events, fast, gifts, kitchen, meat, menu, pizza, pub, recipe, reservation, wine

Stel een vraag over dit thema

Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?

Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.