Bubber Website Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen


Template Informatie

Website-sjabloon voor modern sanitair bedrijf Een websitesjabloon voor sanitair bedrijf is een perfecte oplossing voor leveranciers van sanitairbedrijven om een goede online aanwezigheid te creëren. Tegenwoordig is het uw belangrijkste doel om klanten ervan te overtuigen dat uw bedrijf de beste plaats is als het gaat om onderhoudsdiensten. U moet hen vertellen dat uw bedrijf de meest efficiënte loodgietersdiensten levert. De beste manier om dit te doen, is door uw eigen website te ontwikkelen. Het ontwikkelen van een website is ongetwijfeld lastig en kost veel tijd en geld. We zijn hier om dat proces te vereenvoudigen. Ons team heeft een aantrekkelijke websitesjabloon ontworpen voor loodgietersbedrijven. Bubber HTML-sjabloon voor meerdere pagina's is een moderne oplossing die perfect geschikt is voor loodgieters en loodgietersbedrijven. Aanpasbare HTML-sjabloon met veel functies Deze sjabloon is schoon en stelt u in staat een accent te leggen op de meest waardevolle delen van de website. De websitesjabloon van het Bubber-sanitairbedrijf heeft ook veel aantrekkelijke elementen. Ze omvatten hoogwaardige CSS3-animaties, indrukwekkende overgangen, UI-elementen, informatieve blokken en Parallax. Bovendien vindt u een verscheidenheid aan krachtige functies in deze sjabloon, zoals: W3C Geldige, goed becommentarieerde en SEO-vriendelijke code; SCSS & Pug-bronbestanden; Google Map & Google Fonts; Snelheidsoptimalisatie; Responsieve lay-out gebouwd met Bootstrap 4.Bovendien kunt u de sjabloon wijzigen zoals u wilt dankzij de goed gestructureerde code. Het is bijvoorbeeld eenvoudig om meer visuele elementen toe te voegen. Deze HTML-sjabloon is volledig bewerkbaar en u kunt zowel ontwerp als structuur wijzigen. De uitgebreide kit met verbluffende UI-elementen helpt je hierbij. We zijn er zeker van dat uw klanten het indrukwekkende uiterlijk van de website die is gebouwd met de websitesjabloon van Bubber sanitairbedrijf zullen waarderen. Multipage & eCommerce-Ready Solution Onze HTML-sjabloon is ook een oplossing met meerdere pagina's die meer dan 20 vooraf gebouwde pagina's bevat. Hiermee kunt u de services van uw bedrijf beschrijven en klanten informeren over uw prijzen. Andere pagina's, zoals een blog, helpen u communiceren met klanten en het laatste nieuws delen. Ondertussen kan de galerijpagina van deze website-sjabloon voor uw loodgietersbedrijf uw projecten op de beste manier presenteren. Als u iets op uw website wilt verkopen, zult u de ingebouwde e-commercefuncties waarderen. Om contact te houden met uw klanten, kunt u sociale opties gebruiken. Het wordt ook aanbevolen om getuigenissen te gebruiken om de feedback van klanten te delen. Ontwikkelaars hebben ook volledige documentatie meegeleverd om u te helpen beter te begrijpen hoe u met Bubber moet werken. En natuurlijk, onze 24/7 supportdienst zal u graag raadplegen.

Template 93240: Website Template
Ontwerper:RockThemes
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Ontworpen voor:Loodgietersbedrijf, onderhoudsdiensten
Downloads:40
Bronbestanden:
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:4.0.x
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Premium, Pro, Responsive, Search Engine Friendly
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider, Grid
Onderwerp(en):Loodgieter, Onderhoudsdienst, Zakelijk
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Benodigde software:

  Stel een vraag over dit thema

  Heb je vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?

  Dit thema is helaas niet meer beschikbaar.